|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Emre Saltık-ALIŞAMADIM sen gittin gideli bak deniz gözlüm inan yokluğuna canım alışamadım ne kadar yalnızım bir bilebilsen inan sensizliğe gülüm alışamadım ne kadar yalnızım bir bilebilsen inan sensizliğe yarim alışamadım alışamadım yar le le alışamadım alışamadım yar aman alışamadım senin yokluğuna digel alışamadım inan sensizliğe gülüm alışamadım acılar içinde bir başınayım dost bir laf söylese ağlayacağım doğmuyor güneşim tutuldu ayım senin yokluğuna canım alışamadım doğmuyor güneşim tutuldu ayım inan sensizliğe yarim alışamadım alışamadım yar le le alışamadım alışamadım yar aman alışamadım senin yokluğuna digel alışamadım inan sensizliğe gülüm alışamadım mazluminin boyun bükmesi gibi yeşil bağın gazel dökmesi gibi kurduğu binanın çökmesi gibi inan sensizliğe gülüm alışamadım kurduğu binanın çökmesi gibi inan sensizliğe yarim alışamadım alışamadım yar le le alışamadım alışamadım yar aman alışamadım senin yokluğuna digel alışamadım inan sensizliğe gülüm alışamadım [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HaSiVasLıM58'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir) | |
|
|