|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Üyelik Tarihi: 01.05.2008
Mesajlar: 7.292
Tecrübe Puanı: 1383
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() yapılışı çok pratik malzeme listemiz ise kabarık değil ihtiyacımız olan dilediğiniz kadar tavuk baget .1 yumurtapaketlerde satılan pane harcı (eğer yoksa bayatlamış ekmeği robotta toz haline getirin )
YAPILIŞI Butları 15-20 dakika haşlayın çiğ olarakda yapabilirsiniz ama içlerinin pişmesi için ben haşlıyorum .Bir kaba yumurtayı kırın ve çırpın ayrı bir kaba pane harcı yada çekilmiş bayat ekmekleri koyun .Butları önce yumurtaya daha sonra pane harcına bulayarak kızgın yağda kızartın .Afiyet olsun .İşte bu da sunum ![]()
__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış! |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
TAVUK OPERASYONU | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 2 | 28.09.2007 22:01 |