|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yasaklı
Esengül Şuan
Son Aktivite: 02.09.2010 23:31
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Seni seviyorum... Gecelerin uzamasından anladım bunu seni düşünürken.. Uykumun bölünmesinden anladım devamlı, senin hayalinle.. Yüreğimdeki mistik kokudan, Kadere kahırlı, küfürlü konuşmamdan Sana kırılmamdan, kızmamdan anladım! Seni seviyorum... Seni düşünürken toroslara çıkmamdan anladım Seni göremediğim dakikalat balçıklara batmamdan Bir tütsü yakmamdan...sonra bir sigara...ve ardından zamanı,içimde sen... Ve sonra senaryolar yazmamdan anladım sayısız,bu aşk üstüne... Seni seviyorum... Umarsızca hayallerimi sıfırlamamdan anladım senden önceki... Yalnızlığı sevdiğimi anladığımdan anladım, herkesten soyutlanıp Kendimle kalmak istediğimden ama içimde hep sen olduğundan herkesten habersiz Ve çıkıp bir izci gibi sahneye,seni keşfetmek istediğimden anladım... Grinin daha gri,beyazın daha beyaz olduğunu anladığımdan anladım... Öyle boş boş bakmanın çok ta saçma birşey olmadığını görmemden, önceden sandığım gibi... Kıyıdaki deniz kabuğundan gelen hışırtının, artık benim için anlamlı bir melodiye dönmesinden Tek kişilik ayak izlerim olsa da,aslında iki kişi olduğumuzu bilmemden anladım... Senin ayak izlerin yüreğimin ucunda... Seni seviyorum İçimde bir yığın olusturan harflerin anlamlı bir hale gelmesinden anladım,seninle birlikte Senin olduğun cümlelerenokta koyamamamdan Ve kapatıp gözlerimde düsündüğümde seni...içimde uyuyan meleğin uyanmasından anladım... Seni seviyorum... Bana beni sevdiğini söylediğinde,tüm evrenin avuçlarıma sunulmasından anladım...!!! FATOŞ YILDIZ ATİK |
|
|
|
| Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|