|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Senden Başka Şarkısı
“Gurbet elde kimim var ki senden başka? Öldüm desem bir damla su veren mi var senden başka? Kekik kokan dağlarım yok bülbül öten bağlarım yok Tutunacak dallarım yok, neyim kaldı senden başka? Bana candan bir kez aşkım diyen mi var senden başka? ” Gurbetteyim sevgilim! Sensizim anlayacağın! Bu yokluk kanımı donduruyor! Bu hasretler seni düşünmekle yaşanabilir… Seni düşünmezsem ölürüm cesedim tanınmaz Sokaklar beni çağırıyor da gitmiyorum sevgilim! Cinayetlerin sanığıyım meçhullerdeyim Kimsem yok senden başka Bu çöller senin suyunla geçilebilir Suyum yok senden başka Kekik kokan dağları özledim sevgilim Bülbül öten bağları özledim Bir sen varsın başka kimsem yok Senden başka hiçbir şeyim yok! Gurbetteyim sevgilim Sensizim anlayacağın! Bu yokluk canımı istiyor Ama sensiz vermem sevgilim! Senden başka ölümüm olamaz benim! “Sema nerde çayım sensin her çiçekte balım sensin Ne gelirse senden gelsin canım mı var senden başka? Kekik kokan dağlarım yok bülbül öten bağlarım yok Tutunacak dallarım yok, neyim var ki senden başka? Bana candan bir kez aşkım diyen mi var senden başka? ” Hala gurbetteyim sevgilim! Kalbinin dördüncü odacığında sensizliğe manzaralı hayattayım! Ama sen nerdesin senden başka gidecek yerim yok! Gezdiğim çayırlar sensin uçan her arının vızıltısında boğuluyorum Namertlikler yalanlar ihanetler beni istiyor “Ne gelirse senden gelsin canım mı var senden başka? ” hayır gidemem onlara! Onlar bizi sevmiyor! Aşkı cehennemde yakanlar işte onlar sevgilim! Bütün sevdaları punduna düşürüp ihanet süsü veriyorlar Ama sen benim her şeyimsin! Sen bana yalan söylemezsin ki Senden başka güvenecek bir Allah var! Kimsem kalmadı! Bütün tanıdıklarım kendi enkaz çalışmalarında mesai uzatıyor! Sevgilim bu gurbette o sılada orada burada senden başka hiçbir şeyim yok! Hala gurbetteyim sevgilim! |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |