Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas ' ımız Hakkında - Sivas Paylaşım > Yemekler > Et Yemekleri
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar



Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
 
 
Seçenekler Arama Stil
Alt 26.10.2008, 16:04   #1
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR
 
kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41

Üyelik Tarihi: 01.05.2008
Mesajlar: 7.292
Tecrübe Puanı: 1343 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein
Standart mantarlı tavuk

oraları bilemem ama bizim buralarda bu mantarların yetişme zamanı geldi diğer mantar çeşitleri ile kıyaslamak gerekirse bunun ayrı bir lezzeti vardır dikkat edilmesi gereken tek nokta zehirli olup olmadığıdır bunu da çok iyi bilen bu işin ilmini bilen kişlerden satın almak gerekir .benim canım annem büyük bir fedakarlık örneği göstererek kızım ben öğlene pişireyim yiyelim eğer ölmezssek sende akşama pişirirsin dedi neyse mantarlarımız bu aşamada bu haldeler


öncelikle mantarları haşlamamız şart zehirinin çıkması için 10-15 dakika haşlayıp süzüyor ve bir kenara bırakıyoruz diğer yandan tavukları soya sosu,kekik,salça,kimyon,tuz ,karabiber,ne kadar baharat varsa hepsi ile harmanlayıp tencereye ve tencereyi de ocağın üstüne alıyoruz tavuklar suyunu salıp çekene kadar pişirip suyu bitince 2 kaşık margarin ekliyoruz kavurup servise hazır hale getiriyoruz haşlanan mantarları unuttum sanmayın onları da tuzlayıp teflon tavada kızarana kadar pişiriyoruz piştikten sonra sıcak sıcak üzerlerine kaşar peyniri rendeliyoruz ve işte bu aşamadaki görüntü de böyle oluyor


vee sunum aşaması


__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış!
kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesaj?n?z? De?i?tirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hizli Erisim

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
mantarlı pilav kronik Pilavlar 20 17.10.2008 23:35
çıtır tavuk kronik Et Yemekleri 7 12.09.2008 08:48
TAVUK OPERASYONU Sivaslilar.Net Anasayfa Haberler 2 28.09.2007 22:01


WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:01.


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.