|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu güne kadar ilkeleri, güvenirliliği ve başarılı çalışmaları ile gerek hemşerilerimizin gerekse yurttaşlarımızın takdirini kazanan sitelerimizde yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Yönetim kadromuza katılan yeni isimler, görev ve yetki dağılımı ile geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Statik yönetici anlayışı yerine sorumlulukların paylaşımı ve görevlerin dağılımı esasına göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sitemizin her geçen gün izlenirliliğinin artması, üyelerimizin istek ve önerilerinin dikkate alınarak değerlendirilebilmesi ve beklentilerin yüksek tutulmasına uygun olarak dinamik bir yapılanmaya geçiş yapacağız. Bu güne kadar amatör ruhla çalışmalarımızı sürdüğümüz sitemizde profesyonel yönetim anlayışına geçerek, amatör ruhumuzu kaybetmeden profesyonelliğe önem vereceğiz. Yeni bir heyecan ve yeni bir solukla başarılı grafiğimizi yükseltmeye devam etmek, Sivas’a ve Sivaslılara daha kaliteli hizmet vermek için kadromuzu genişlettik, yönetim şemamızı geliştirdik, görev ve yetki dağılımını yaptık. İşte Yeni Kadromuz Sivaslilar.Net Site Yönetim Şeması Grup Başkanı Rüştü Elmas Grup Genel Koordinatörü Ertuğrul Özdemir Site Koordinatörü Serdar Yurt Dışı İlişkiler Koordinatörü Ayhan Bayrak Yurt İçi İlişkiler Koordinatörü Osman Günay Editörler SivasLady Furkan Genel Forum Yöneticileri Sweetgirl Arif Coşkun Duman58 Altuntaş58 Alt Forum Yöneticileri Kronick (Yemek Bölümü) Sonbahar-Seva (Din Bölümü) Eyuphan Aydın (Spor Bölümü) TracyMcGrady58 (Serbest Alan) Sultan Şehir (Sivas Rehberi Bölümü) Berat Demir (Sivas’a Yatırımlar Ve Şirketler ) |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|