Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.11.2008, 02:03   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 953 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart İşte Yeni Kadromuz !

Bu güne kadar ilkeleri, güvenirliliği ve başarılı çalışmaları ile gerek hemşerilerimizin gerekse yurttaşlarımızın takdirini kazanan sitelerimizde yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Yönetim kadromuza katılan yeni isimler, görev ve yetki dağılımı ile geleceğe emin adımlarla yürüyoruz.

Statik yönetici anlayışı yerine sorumlulukların paylaşımı ve görevlerin dağılımı esasına göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sitemizin her geçen gün izlenirliliğinin artması, üyelerimizin istek ve önerilerinin dikkate alınarak değerlendirilebilmesi ve beklentilerin yüksek tutulmasına uygun olarak dinamik bir yapılanmaya geçiş yapacağız. Bu güne kadar amatör ruhla çalışmalarımızı sürdüğümüz sitemizde profesyonel yönetim anlayışına geçerek, amatör ruhumuzu kaybetmeden profesyonelliğe önem vereceğiz.

Yeni bir heyecan ve yeni bir solukla başarılı grafiğimizi yükseltmeye devam etmek, Sivas’a ve Sivaslılara daha kaliteli hizmet vermek için kadromuzu genişlettik, yönetim şemamızı geliştirdik, görev ve yetki dağılımını yaptık.

İşte Yeni Kadromuz

Sivaslilar.Net Site Yönetim Şeması

Grup Başkanı
Rüştü Elmas

Grup Genel Koordinatörü
Ertuğrul Özdemir

Site Koordinatörü
Serdar

Yurt Dışı İlişkiler Koordinatörü
Ayhan Bayrak

Yurt İçi İlişkiler Koordinatörü
Osman Günay

Editörler
SivasLady
Furkan

Genel Forum Yöneticileri
Sweetgirl
Arif Coşkun
Duman58
Altuntaş58

Alt Forum Yöneticileri
Kronick (Yemek Bölümü)
Sonbahar-Seva (Din Bölümü)
Eyuphan Aydın (Spor Bölümü)
TracyMcGrady58 (Serbest Alan)
Sultan Şehir (Sivas Rehberi Bölümü)
Berat Demir (Sivas’a Yatırımlar Ve Şirketler )
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)