|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İzmir Toplantısı ilk olması hasebiyle önemliydi, oldukça verimli bir toplantı yaptık, bizler Site Yönetiminin hedeflerini, vizyonunu hemşerilerimzle paylaşma fırsatı bulduk. İzmir'de ki tecrübeli ağbilerin fikirlerrinden yararlandık. Gençlerin az olması biraz şartlar yüzündendi, toplantının hafta içi oluşu, büyükşehirlerde ki ulaşım sıkıntısı ve Üniversiteli arkadaşların Vize sınavlarının oluşu sebebi ile gençlerin katılımı beklentilerimizin altında oldu.
Toplantımıza iştirak eden Sidayder Başkanı Av. Orhan bey nezdinde bütün yönetim kuruluna, İzmir Temsilcimiz Yalçın ağbiye, tecrübeli üyelerimizden Bahadır Erdem ve Sefer ağbiye, hemşerimiz Mehmet ağbi ve oğullarına ayrıca teşekkür ediyorum.
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İzmir Toplantısına Davet ! | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 17 | 28.11.2008 01:27 |
Tanıtım Toplantısı Yapıldı | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 1 | 09.10.2008 08:55 |
Halkalı'da Aşura Fotoğrafları ( 2008 ) | eyupk | İslami Resimler | 1 | 05.06.2008 12:40 |
SİDAYDER İZMİR İFTAR YEMEĞİ | izmirliyigido | Türkiye'deki Dernekler | 3 | 06.10.2007 12:31 |
SİDAYDER İZMİR TANIŞMA GECESİ YAPILDI | izmirliyigido | Türkiye'deki Dernekler | 2 | 17.06.2007 18:06 |