|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şiir Gibi
Şiir tadında, Berrak, Dupduru, Samimi, Su gibi... Çıkarsız.. Yalansız... Sevgimi verip, Karşılığında yine Sevgi istiyorum Bu hayattan ve Senden... Yaşamı Güzelleştiren , Kar beyazı Düşlerime sahip, Çkacak, Cesaretin ve İç rahatlığın var mı ? Evet ise cevabın, hiç durma !! Bu yüreğin özlemleri öyle çok ki... Aşkın kanadında uçmak, İnandığın doğrulara Cevap olmak için Gel. Her şeyimizi Kaybettiğimiz bu hayatta, Birbirimizi bularak Yeniden Başlamak için Gel ! Şiir yüreğim sana ! Şarkı gözlerim sana ! Bir ışık ol, Karartılıp kapatılan iç dünyama ! Gel ! Er’ isen Yar isen ve de yalnız Benim isen Gel... El ele, gönül gönüle Şarkıdan Türkülere Türküden Şiirlere Ne varsa bize dair Yaşadığımız ve Yaşayacağımız her değere Göğsümüzü gere gere Hakkın huzurunda Duracak İç rahatlağın varsa ! GEL... GEL.. Ya da Sen çağır ben gelirim... |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |