|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buruk sevdam,yıldız taçlı çiçeğim
Tutkular arasında boy atmış kardelen Hangi yerde nasıl buldun ruhumu? Soğuk karlar arasında kalbimi Neyle yaktın ansızın Hüznünün ateşini Kim öğretti sana asiliği Yıldızlar mı,kar mı,güneş mi Kim öğretti düşlerimin çıkmaz sokağını Karların arasında,güneşin serinliğinde, suyun öfkesinde kaybolmuş yüreğimde kimse yok senden başka Karların koynunda sabahlıyorum her gece Sırf bahara daha yakın olabilmek için Sana adıyorum bulutlardan düşen tüm sevda damlalarını Seni bekliyorum kardelenim,asi çiçeğim Kar çiçeğim Yar çiçeğim........ KARDELEN SEVDASI HERKES GÜLÜ SEVERKEN SİZ KARDELENİ SEVDİYSENİZ VE ONU BEKLİYORSANIZ ZORLUĞA HAZIR MISNIZ DİYE SİZE SORAR KARDELEN.. DEDİĞİNİZ GİBİ KARLARDA SABAHLAMANIZ GEREKEBİLİR. OYSA GÜL BAHARDA AÇAR VE ÜŞÜTMEZ..KOLAYCA DA ULAŞABİLİRSİNİZ. KARDELEN DAĞ ÇİÇEĞİDİR, ASİDİR, ZORDUR..KENDİNE BİLE ZORDUR. KARDELEN SEVDASI OLAN SOĞUĞA, KARA VE DAĞIN TEPELERİNE DOĞRU UZUN ZORLU BİR YOLCULUĞA KENDİNİ HAZIRLAMALIDIR..DEĞİL Mİ?! TAM ULAŞTIM DERKEN, KARDELEN KENDİNİ YİNE KARLARA SAKLAYABİLİR HER AN. DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ BUNLARI? BUNLARI BİLMENİZE RAĞMEN HALA KARDELEN SEVDASINA TALİPSENİZ SİZ GERÇEKTEN SEVİYORSUNUZ DEMEKTİR. |
|
|
|
| Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|