|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 900
![]() ![]() ![]() ![]() |
Görüyorsun tanrım beni
Değiştir bu kaderimi Açtım sana ellerimi Yalvarırım dertli dertli Bu canımın sahibisin Sığınacak gücüm sensin Derman bana senden gelsin Bekliyorum dertli dertli Ezdiler hep taş misali Gözlerimde çile seli Yaşadığım nerden belli Gecem dertli günüm dertli Dertlerimle yalnız kaldım Bir çıkar yol bulamadım Çilelere adım adım Yürüyorum dertli dertli Özlediğim güneş doğsun Yarabbim tek umudumsun Dualarım kabul olsun Yaşanmıyor dertli dertli Ezdiler hep taş misali Gözlerimde çile seli Yaşadığım nerden belli Gecem dertli günüm dertli Ağlıyorsam Sebebi var Dertli Dünyamda Acılarım var gülmek yakışmaz Oldu bana Dertlerimle duygularıma Acıyorum Gözyaşlarımla! Derdimi kimseyle Paylaşamayacak Kadar inatçıyım Seninle paylaşacak kadar Duygusalım Birtanem Seni Dertlerimle üzmek istemiyorum... ßen Ölürsem Mezarıma GeLMe !!! UnuT ßeNLe Bir Dünyayı ... |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|