|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#12 |
Yeni Yiğido
![]() caycay58 Şuan
![]() Son Aktivite: 20.04.2012 14:45
Tournaments Won: 3 Üyelik Tarihi: 09.10.2008
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Değeli hemşehrilerim,
Hepinize sevgi ve saygılarımı sunarak yazıma başlamak istiyorum. İsrail ve onun eş devleti ABD 'nin tüm dünyada yaptıklarını ve yaptırdıklarını tekrar tekrar yazmaya ve konuşmaya artık gerek yok. Tüm dünyada ve tabii ki Müslüman Filistin halkına yapılanlar da malum. Fakat, sizlerden şu son insanlık dışı vahşetin işlenmesinde Hamasın Lübnandaki şahin kanadını oluşturan ve kendine lider adı veren ellerine ve alnına kardeşlerinin kanı bulaşan insanlacıklarında bir payı yok mu? Filistin başbakanı ateşkes süresinin uzatılmasını isterken, Lübnan da rahat koltuğunda oturan şahısların " ateşkes süresinin uzatılamaına karşıyız" deyip, cihat çığlıkları atarken NE OLDU ? 400'e yakın ölü. Şimdi tekrar soruyorum sizlere, Davamıza siyonistlerin ve onların işbirlikçi çanak yalayıcılarının ekmeklerine yağ sürerek mi hizmet etmeliyiz? Bizler ve/veya bizim gibi düşünen Müslüman Türkler sadece olayı tek taraftan bakarak yorum yapmamamız gerektiğine inanıyor, bu ve bunun gibi menfur olaylara daha perspektif bakmamız gerektiğine inanıyorum. Sabır ve hoş görülerinize sığınarak... |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|