|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Yiğido
![]() SitemkarAşık Şuan
Son Aktivite: 15.05.2012 10:39
Tecrübe Puanı: 722
![]() |
DOSTLUGUMDAN UTANDIM
Damarımda kan dondu gördüğüm o vahşetle Çoluk çocuk demeden ölüm saçan velete Filistine zulmeden kıyım yapan namertle Dost olup baş koydugum yastıgımdan utandım Suskun kalan dilimin sustugundan utandım Cesetler param parça savrulurken yerlere Binbir lanet okurum, siyonist İsrail’e Kan akar oluk,oluk yormadan hayırrı şerre Gezip tozdugum yere bastıgımdan utandım Suskun kalan dilimin sustugundan utandım Savunmasız insana salarken cemselerin Camiye bomba atan boynu kalın ensenin İman yok inancı yok,vay ananı ben senin Resmin çizip duvara astıgımdan utandım Suskun kalan dilimin sustugundan utandım Zulum yapanlar zulme maruz kalır yaşamaz Edep haya yok onda yüreklerde taşımaz Böyle soysuz milleti kessen baştan başı az Dostum deyip dost sanıp bozdugumdan utandım Suskun kalan dilimin sustugundan utandım Masum kanı dökerek kan emiyor baksana Kardeş kanı akıyor şimşek olup çaksana Gazze katliamına bir mumda sen yaksana Soysuzların yanında dostlugumdan utandım Suskun kalan dilimin sustugundan utandım Bekir ALİM 04.01.2009 Not :Bu Şiiri 2008 Yılı Aralık Ay’ı nın son günlerinde Siyonist İsrail’in Masum savunmasız Filistin halkına yaptıgı zulüm ve soykırım uygulamasıyla. Dünya devletlerinin bu soykırıma sadece seyirci kalarak utanç verici insanlık ayıbına ortak olmaları sebebiyle böylesi bir vahşete duyarsız kaldıkları bir dönemde bu şiiri yazmaya çalışdım.
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|