|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#26 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2255
![]() |
eurovisiondaki temsilcimiz hadisenin düm tek tek isimli şarkısının türkçesi
Bebeğim sen benim için mükemmelsin Cennetten hediyemsin Bu tüm zamanların en iyi hikayesi Filmlerdeki gibi buluştuk Sonsuza kadar süreceğini düşündüm ve bana yaptığın şey çok iyi hissettiriyor Meleğim uyanırım ve rüyalarımı yaşarım sonsuza dek çılgın senin için kalbimdeki ritmi hissedebiliyor musun vuruşlar düm tek tekliyor her zaman sanki limit yokmuşcasına yüksek sesli geri dönüş yokmuş gibi hissettiriyor kalbimdeki ritmi hissedebiliyor musun vuruşlar düm tek tekliyor her zaman dakika yokmuş gibi çıkıyor geri dönüş yokmuş gibi hissettiriyor bebeğim bütün cevapları okudum ekzotik hareketlerindeki sen tüm zamanların en iyi dansçısısın kimse senin öptüğün gibi öpemez sanki mesleğinmiş gibi, tadı çok güzel Meleğim kalkarım ve rüyalarımı yaşarım sonsuza dek çılgın senin için |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|