|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Millete hizmet etmek istiyorsan, elinden gelen işle başla....
İsmail Bey Gaspıralı Yüksel Türk Senin için yüksekliğin hududu yoktur.İşte parola budur." M.Kemal Atatürk Sevgim - Millete! Vurgunluğum - Azadlığa ve adalete! itaatim - Hocalarıma! Borcum - Dostlarıma ve meslektaşlarıma! Nefretim - Yalancılara ve iki yüzlülere!" Ebulfez Elçibey ve tarih bir gün,acz içinde kıvrana kıvrana; şehadete susamış bir ülkücüden daha müthiş bir silahın keşfedilemediğini yazacaktır seyyid ahmed arvasi Kanına İsyan Etme Küçüğüm Gün Olur Genlerin Hesap Sorar Senden Benden eğerimi isteyiniz vereyim, atımı isteyiniz vereyim. Fakat vatanımdan hiç kimse bir karış toprak istemesin veremem. Mete Han İnsanın hayatı soruyla başlar, soruyla biter: “Adını ne koydunuz” dur ilk soru; “Merhumu nasıl bilirdiniz “ dir son soru. ( M. Ali Başarır) Türklerden başka dini ve vatanı uğruna canını vermeye hazır asker görmedim. Hamilton Kılıçla alınan vatan, para ile satılmaz. 2. Abdülhamid vatanımın sınırları kars'tan başlayıp edirne'de bitmez,Azerimin hürriyet hürriyet diye doğduğu yerden başlar taaa viyana'da biter.......
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|