|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ne başbakanın makamına nede muhalefetin konumuna, yakışıyor.
Söylenen sözler mahalle arası basit tartışma ve kavgadan farklı değil. Başbakan çıkıyor senin başbakan olman için 40 fırın ekmek yemen lazım diyor, Diğeri çıkıp başbakan olmuşun ama adam olamamışın, magandasın diyor. Diğeri çıkıp farklı bir sözle sataşıyor, yani bu halka nasıl yansıyor ne diyor, hiç düşünmüyorlarmı acaba? Yoksa halkın siyaset yapacak ilgi duyacak hali kalmadığı için "danışıklı dövüş" taktiğimi ? Siyaset ve politika ona buna saldırmak değil, fikir üretmek çözüm bulmak olduğunu düşünüyorum. Bilinmez işin içinde ne dolaplar döndüğü ama, ben hiç yakıştıramadım bu tutumlarını, ve bundan dolayıda bir vatandaş olarak kınıyor ve ayıplıyorum.
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
sizce en iyi uzak doğu savaşcısı kımm? | haythuyt | Karate-Tekvando | 96 | 23.03.2010 19:39 |
SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ? | svsyzr | Anketler | 294 | 22.03.2010 13:26 |
Sizce dövme yaptırmak doğrumudur ? | ...Kangallı... | Anketler | 138 | 14.11.2009 22:42 |
SİZCE BEN DOMUZ ETİ YEMEDİM DİYEBİLİRMİSİNİZ ? | ommy | Serbest Kürsü | 13 | 24.01.2009 00:19 |
O 302 den sonra otobüs tarihihn en çok satan aracı sizce hangisidir???? | Kaptan-58 | Arşiv | 24 | 17.06.2008 10:15 |