|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ELLESMEYIN O TÜRKTÜR
-------------------------------------------------------------------------------- Cep telefonunun ekranını sürekli gömleğine silerek parlatan birini ;görürseniz bir türk olduğunu hemen anlarsınız ;_Dişlerini gazoz ;açacağı,fındık ve ceviz kıracağı olarak ;kullanan birine rastlarsanız şöyle bir yuzune bakın kesin ;tanıyacaksınızdır ;_çocuğunu doktora götürme yerine ''öpiyim geçer'' diyerek iyileştirme becerisini gösteren tabii ki de bir türk annesidir Elektrikler kesilince mumları yakan ve elektrikler tekrar geldiğinde yine kesilir diye mumları uzunca bir süre söndürmeyen birini görürseniz o bir Turk tur Birini çağırmak için zile basmak yerine evin c..... taş atarak amacına ulaşmak isteyen biri elbette ki bir Turk tur ;_Sat komando edasıyla düşme tehlikesini göze alarak camları ;silmek üzere pencere pervazına çıkan biri elbette bir Turk ev ;hanımıdır Fanta ve Yedigün gibi portakal aromalı meyveli ;gazozlara ''sarı kola '' diyen birini görürseniz bilin ki bir Turk le karşı karşıyasınız Çayını içtikten sonra bardağın dibindeki posayı sofradaki boş yumurta sahanına döken biri bekar evinde kalan bir Turk gencinden başkası olamaz ;__Ancak bir Türk şiddetli bir yağmur yağarken ceketinin yakalarını kaldırarak yağmurdan korunacağını sanabilir ;__Çocuğunun matematik dersine yardım ederken ;kafasına vurarak ;çarpım tablosunu ezberleten bir veli çocuğunun eğitimiyle yakından ilgili bir türktür ;__Derste konuşurken veya kopya çekerken öğretmene yakalandığında '' kim , ben mi? ne münasebet'' gibi anlamsız sorular sorarak okyanusta boğulan birinin son çırpınışlarını anımsatan biri elbette öz be öz bir türk öğrencisidir ;__Çocuğuna giyisi alırken ;seneye de giysin die bir iki beden buyuk alıp ;kolunu paçasını kıvıran kesin turktur ;__Arkadaşının cep telefonunu çaldır-kapat yapan birini görürseniz rahatlıkla ;şu tespiti ;yapabilirsiniz; o bir kontörlü cep telefonu kullanan ;turk kardeşimizdir Aynı mahallede oturduğu komşu kızıyla hiç selamlaşmamış olduğu halde o kızın yanında gördüğü bir erkeğe '' seni bi ;daha buralarda görmiyim ,çizerim;********im'' diyen biri mahallenin namus timsali bir turk delikanlısıdır Mesaj çektikten veya e_mail attıktan sonra tekrar telefon edip mesajım geldi mi diye soran tartışmasız bir turk tur ;__Gece yarısı misafirlerini yolcu ederken apartman içinde veya kapı önünde muhabbete devam edip apartmanı inleten bir türk misafirperverin den başkası olamaz ;__Ancak bir türk hasta ziyaretine giderken yasak olduğu halde ;yağlı ;börek,dolma,v.b. yiyecekler götürür Tv ' de film seyrederken ;filmin oyuncularıyla muhatab olan (( dur oraya gitme öldürecekler seni)) ;biri kesin türktür Ancak bir türk aracın sinyal lambalarını kullanmak yerine kolunu dışarı çıkararak eliyle dönüyorum hareketi yapabilir ; Tofaş marka otomaobiline mercedes marka anahtarlık ve cant takan tabi ki de bizdendir__Adres sorduğunuzda bilmese bile biliyormuş gibi tarif etmeye çalışan tabikide bizim adamımızdır __Ancak bir türk rejim yapıyorum diye tatlıları ;götürüp sıra çay;içmeye gelince seker atmayarak rejimine devam etme becersini gösterebilir ;__Bitmiş bir tükenmez kalemi önce ters çevirip bekleten sonrada ağzına sokup ''hohlayan'' birisini görürseniz sakın elleşmeyin o bir Türk tür !!
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|