Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 29.03.2009, 13:27   #1
AHMET_BALCI
Yeni Yiğido

AHMET_BALCI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AHMET_BALCI Şuan AHMET_BALCI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.05.2009 20:34

Tecrübe Puanı: 0 AHMET_BALCI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Ahhh Be Koca Reis

+ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
ERROR: If you can see this, then [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] is down or you don't have Flash installed.

Muhsin Reisle 1996da E.Mesaj gazetesi muhabiriyken tanıştım.
Pendikte dini içerikli bir toplantıydı.
Kendisiyle uzunca bir süre sohbet imkanım oldu.

Hayat felsefesi,konulara hakimiyeti,düzgün ve kararlı duruşu bende derin izler bırakmıştı.
Bana şu sözü demişti: Attığım her adımda milletimin menfaatlerini gözetirim.Güc odaklarının değil.

Bu duruşunu 12 Eylülde de,28 Şubatta da aynı kararlılıkla sergiledi.
Millete doğrulmuş namluya selam durmam diyen başka bir lider hatırlamıyorum ülkemizde.

Muhsin Reis da hayata atıldığından günden bu yana hep haksızlığa baş kaldırmış ve zor zamanların insanı olmuştur. Hiçbir ışık deliği olmayan tünellere girmiş ama yüreği ile, kalbi ile, inancı ile karanlık tünellerden aydınlığa çıkmasını bilmiştir. Gücünü inandığı değerlerden alan Yazıcıoğlu, bir kişi olarak TBMM’de bulunsa da o bütün Türkiye’nin sesi ve soluğu olmuştur

Muhsin Reis hayatı boyunca hep dava adamı olarak yaşadı,hep dürüst oldu,hep Anadolu insanını temsil etti.

Siyasette arzuladığı rakamları hiç yakalayamadı ama oy veren vermeyen herkesin sevgisini,takdirini kazandı.
Hiç bir zamanda tutarsız olmadı.Ayarını bozmadı.
Zaten Ordudada ''2 saniye sonrasının ne olacağını bilmediğim bir yaşam için neden fırıldak olayım'' diyordu

Bu büyük insan maalesef Kahraman Maraş dağlarına konuverdi yüreğimizi yakarcasına.

Kar ve tipinin acımasızca estiği dağlara.

Zaten üşüyorum demişti bir şiirinde bugünleri görürcesine.

Ve şöyle devam etmişti: Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum

Artık yazamıyor elim.
Kelimeler düğümleniyor boğazıma.
Ve süzülen gözyaşları

Ahh Be Koca Reis.
Seninle dondu içimiz Kahraman maraş Ayazında
Ahmet Balcı
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Trabzon Köprübaşı İlçesi Web Sitesi
EDITOR
AHMET_BALCI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)