|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Hertelden Her Telden Muhabbet Burada |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evlenmek isterdim...
Süper bir düğünüm olsun,bembeyaz, sirti acik bir gelinligim olsun,annem sevincinden ağlasın diye.... Kıvırcık saçlı bir kız çocuğum olsun ve bana anneler gününde çarpık çurpuk yazısıyla okulda yaptıkları kartı getirsin diye.. Geceleri gök gürleyip fırtına çıktıpında korkarak yastığıma sarılmayayım diye... Sevdigim erkek bana canım karıcığım desin diye... Artık yemek yapmayı öğreneyim,devamlı yumurta ve makarna pişirmeyeyim diye... ama Evlenmiyorum.... Sevdiğim erkegin kirli camasirlari,Lavobodaki sakal artıklari,Kaprisleri, küfürleri,vurdumduymazliklari ve yalanları arasinda onu neden sevdiğimi unutmayayım diye... Isin icine para ve çıkar hesaplari girdiği zaman büyük aşkların nasil küçüldüğünü görmeyeyim diye... Aldatılmanın dayanılmaz hafifliği(!) ile tanışmayayım diye... Canim babacigimdan kalan tek sahip oldugum şeyi,soyadımı verip yerine bana soyadından başka verecek çok büyük birseyi olmayan birininkini almayayım diye.... Gece kız arkadaşım ağlayarak bana telefon açtığı zaman kedime ertesi gün için mama koyup geceligğm ve dis fırçamla onun evine gidebileyim diye.. Ben olgusunu daha yeni yeni ögrenmişken,bunu Biz olgusuna degişmeyeyim diye... Can Dündar
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|