|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
![]() Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 822
![]() |
![]() Çakıl Danem, Bir kuvars kadar berrak, bir pusula içi kadar temiz sevgilim. Seni arazide susuz kalmışken karşıma çıkan bir pınar gibi seviyorum. Aşkının kalbimde yarattığı tektonik etkileri görsen, arazide yaz güneşi altında terleyen jeologlar gibi gözyaşı dökersin. Seni gördüğüm zaman metamorfizma geçirmiş gibi sersemliyorum. Elmas gibi başımı döndürüyor, kayaç numuneleri içinde kayboluyor, kamp şefi gibi kararsız oluyor ve hiç aklımdan, hayalimden gitmiyorsun. Her bakışının kalbimi şeyl gibi paramparça ediyor, bir sondaj deliği kadar oyuklar açıp, elmas uçlu matkaplar gibi kalbimi delerek ta derinlerinde parçalanıyor. Ben seni jeolog pusulası ile cihet almış, şerit metre ile aşkımı dağlara sermiş ve kollarımın arasında nadide bir minerali saklamış gibi görüyorum. Kalem gibi kaşların, lav akıntısı gibi karışık kükürt sarısı saçlarınla, dolomit kokusu gibi burnumda tütüyorsun. Memleketten gelen mektuplar gibi nazlanma, senden mektup almak, yüksek mühendis olmaktan bile daha zor. Kalbim senin için geniş kanatları olan han kapısı gibi çarparken, senin fluorit yeşili gözlerini düşünüyorum. Biz ayni devirdeniz. İçinde bulunduğumuz formasyonlar farklı olsa bile yaşımız aynidir. Yüksek dağların ve ağaçların meydana getirdiği ormanlık bölgelerde bulunduğumuz anlarda ise ancak doğrultu atımlı bir fay sayesinde bir araya gelebiliriz. Bir kamyonun arkasına takılmış sondaj makinesi gibi beni sürüklüyorsun. Yıldızların altında oturma fırsatı bulduğum zaman, bir iz element gibi kristal ağında saklanıyorsun. Eğer bu böyle devam ederse, halimiz bir arazi jeologunun odası gibi karmakarışık olabilir. Buda ancak ince kesitlerin mikroskopta incelenmesi ile çözülen karışıklıklar gibi birdenbire ortadan kalkacaktır. Mektup yazarsan eve yazma, araziye yaz. Çünkü gündüzleri arazi, geceleri ise foto jeolojik çalışmalar ve diğer görevlerim yüzünden eve pek uğrayamıyorum. Sana Güvenç çamuru gibi sadık kalacağım. Doğal gaz gibi beni yakma sevgilim. Araziden kırıntı numune alıyormuş gibi hassas kalbimi kırma. Yolunu kılavuz katman gibi sabırsızlıkla gözlüyorum. Benim olduğun zaman, şeflerimden izin almışcasına sevineceğim. Sende benim ateşimle yan Çakıl Danem! Final zamanlarında çalıştığım gibi sabaha kadar devam edecektim. Fakat yatma vakti geldi. Arazi çalışmalarım biter bitmez oradayım. Abisal ortamdan daha derin sevgilerimle...
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
sensizlik fakültesi | kronik | Aşk şiirleri | 263 | 25.05.2010 19:56 |
Kalbin kurduğu hayal: AŞK | seva | Hertelden | 8 | 22.04.2009 23:25 |
HERŞEYİM AŞK | ommy | Aşk şiirleri | 36 | 04.02.2009 01:05 |
Aşk ve Şevk Nasıl Korunur | seva | Serbest Dini Konular | 2 | 12.01.2009 11:10 |