|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yeni Oluşum Hareketi lideri eski Başbakan Yardımcısı, Abdüllatif Şener, partisinin kuruluş tarihini ve araştırmalarında çıkan alacakları oyu ve hedefini açıkladı. Yeni Oluşum Hareketi lideri eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, partisinin kuruluşu ve merak edilen diğer konularla ilgili Habertürk TV’de açıklamalarda bulundu. Abdüllatif Şener, parti kuruluşu ile ilgili tüm çalışmaları tamamladıklarını belirterek, kuruluş günü ile ilgili tarih verdi. Şener, “29 Mayıs İstanbul’un fethi öncesinde dilekçemizi verip partimizi kuracağız” dedi. Parti ismiyle ilgili soruyu yanıtlayan Şener, “Yeni kurulacak partinin ismi daha farklı olacak. Yeni Oluşum Hareketi başladığımız oluşumun adıydı. İsim benim aklımda belli durumda. Son Kurucular Kurulu toplantısında netleştireceğiz. Dilekçemizi vermeden önce hukuki bir sorun çıkmaması açısından şimdilik açıklamayı uygun görmüyorum” şeklinde konuştu. Abdüllatif Şener, “Kurucular kurulu, parti tüzüğü hazır. Bu haliyle dilekçenizi verdiğiniz zaman parti kurulmuş olur. Biz 29 Mayıs öncesi kuruluşumuzu yapacağız. Partinin adı, bizi ifade eden bir isim olacak. Tüm toplumu kucaklayan bir siyasi parti nasıl isimlendirilirse ona yönelik bir isim olacak” diyerek, partisiyle ilgili bilgi verdi. |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|