|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Hatıra Defteri Defterimize hatıra mesajınızı bekliyoruz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#18 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() buraya ilk yazisim...
sitenin ilk acilisini hatirliyorum ve onun üzerine iki sene gecti eskiyi hatirladikca cok seyin degistigini görüyorum aile ortamimiz cok güzel, haliyle bazen tartismalarda oluyor ama her zaman saygi ve sevgi eksik olmuyor memleket hasretimizi burada hemserilerimizle gideriyoruz güzel dostluklar edinip sanal disi faliyetlerle pekinlestiriyoruz acikca bu site bizlere cok sey verdi ![]() bu sitede cok seyler yasadik kimi zaman güzel kimi zaman olumsuz seyler birileri geldi digerleri gitti biz yerimizde saydik sanki ![]() ama hic birsey eskisi gibi degil artik, durumlar, insanlar, hersey degisiyor zamanla tabiki güzel degisimlerde oldu ama yinede bir tarafim zamani cevirip eskiyi getirmeyi istiyor evet ![]() yazacak cok sey varda fazla duygusallasmaya gerek yok demi ![]() yazdigim artik bir süreligine yeter ![]() bu arada bu "SEY" kelimesinide cok kullanmisim ![]() Ögretmenler okumasin en iyisi ![]()
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı SivasLady'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|