Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.09.2009, 00:34   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 935 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Ağaç Yaş'ken Kesilir

Bir Varmış Bir Yokmuş Sivas'ın Ağaçları bir bir yok olmuş. Geçmişi Kınayanlar Şimdi Balta ile gezer olmuş.

Bir varmış bir yokmuş… Sivas’ın ağaçları bir bir yok olmuş. Geçmişini kınayanlar şimdilerde baltayla gezer olmuş… Seçim sürecine damga vuran ve ağaç katliamı olarak adlandırılan kesim işlemi Çayboyu ve Hayri Sığırcı caddelerinde gerçekleştirildi. Şimdilerde kimse ses çıkarmıyor. Öncesinde ses çıkaranlar işin başındalar.

BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve Parti il yönetimi, 29 Mart yerel seçimleri öncesinde mevcut belediyeyi ağaç katliamı yapmakla suçlamıştı. Düzenlenen miting ve basın toplantılarında eleştirilere maruz kalan Belediye eski başkanı Sami Aydın ve AKP yönetimi, özellikle kent meydanı projesi çerçevesinde kesilen ağaçlar yüzünden sivri okların hedefi haline gelmişti. Çevrecileri göreve davet eden BBP teşkilatı, kesilen ağaçların nereye gittiğini sorguluyordu. Ancak seçimleri kazandıkları takdirde bir tek dal bile kesmeyeceklerini vaad eden BBP yönetimi sözünde duramadı. Seçimi kazanan Büyük Birlik Partisi yönetimi 6 ay sonra kentin çeşitli bölgelerinde özellikle kaldırım ve elektrik tellerinin yeraltına alındığı çalışmalarda onlarca ağaç kesti. Kent meydanından sökülen bazı ağaçların farklı alanlara dikilmesini göz ardı eden yeni yönetim şimdilerde eski yönetiminde yaptığını bile yapamıyor ve genç ağaçları direkt kesiyor.

Vatandaşlar ise hem ağaçların kesilmesine hem de verilen sözün yerine getirilme-mesine tepki gösteriyor. Bir zamanlar AKP ’li belediye yöneticilerini “ağaç katliamı” yaptığı gerekçesiyle kınayan yeni yönetimin katliama kaldığı yerden devam etmesini ve bu çelişkiyi nasıl açıklayacağı merak ediliyor.

Sivas Postası Özel Haber
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)