Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.11.2009, 20:22   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 974 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Ürgüp ve Uzun Atışması

AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun “Başkan İşi Yokuşa Sürüyor” dedi, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp “Uyumlu çalışmalıyız” diyerek cevap verdi.

Karşıyaka Mahallesi΄ne geçtiğimiz yıl yapılan yeni köprünün bağlantı yollarının bir türlü yapılamamasının yankıları devam ediyor.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, hükümetin desteği ile kentte bir çok çalışmanın tamamlanabileceğini ifade ederek AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun΄un “Başkan İşi Yokuşa Sürüyor” sözüne cevap verdi.

Konu hakkında polemiğe girmek istemediğini ifade eden Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, köprüyle ilgili milletvekili Uzun ile yüz yüze görüştüklerini söyledi.

18. madde uygulaması ile köprünün bağlantı yollarının yapılabileceğini bunun aksini kendisinin de ifade etmediğini belirten Başkan Ürgüp, “Merkezi hükümet illa bize para göndersin demiyoruz ama bizim Sivas olarak 4 tane milletvekilimiz var. Bu doğrultuda merkezi hükümetten faydalanabileceğimizi düşündüğümüz için o şekilde açıklama yaptık” dedi.

Köprünün yapımı için 3 milyon TL΄lik ödeneğin Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener΄in AK Parti hükümetinde görevde bulunduğu zaman gönderildiğini hatırlatan Başkan Ürgüp, şunları kaydetti: “Biz o köprünün yollarını yaparız. Ama imar geçirdiğiniz yerlerde ki alt yapı çalışması yapılmayacak mı? Bunlar masraf değil mi? Biz öyle imkanları çok geniş bir belediye değiliz. Bunların hepsini ölçüp biçmek gerekiyor. Vekilimizin bu olayla ilgili düşüncelerini saygı ile karşılıyorum ama bence burayı gözden kaçırıyor diye düşünüyorum. Neticede merkezi hükümet para gönderir veya göndermez, biz bu yolları yapacağız. Ayrıca bu köprü bizim dönemimizde yapılmadı. Bizden önce ki belediye döneminde yapıldı. Belediyenin görevi olan bu yollar önceki yönetim zamanında da yapılamadıysa bir sebebi var demek ki. Bu sebeple belediyemizin o dönem, bu dönem fark etmez bütçesinin bu yolun yapım işine çok uygun olmadığını gösterir. Ama bir netice alamazsak bu işi kendi imkanlarımızla yapacağız.

Hükümet bizim hükümetimizdir. Vekiller bizimdir. Neticede belediye de hepimizin belediyesi. Bunların birbiri ile uyumlu çalışması gerekir. Bu tür konuları basın önünde tartışmak benim prensibim değil. Asla bu tür şeylere girmeyeceğim. Yıllarca böyle yapıldı Sivas bundan ne kazandı. Herkes birbiri ile tartıştı. Partiler, milletvekilleri, başkanlar, valiler herkes birbiri ile tartıştı. Soruyorum Sivas bunlarla ne kazandı. Ben herkese karşı eşit mesafedeyim. Sivas΄ın meseleleri yerde kalmayacaktır. Bunlar ama bugün olur ama yarın. Sonuç olarak hepsini çözmeye gayret edeceğiz. Bu iş için çalışmalarımızı hazırlıyoruz. Neticede o yol yapıldığında sadece Karşıyaka değil bizimle alakası olmayan 40 köyede hizmet gidecek. Bu şekilde düşünüldüğünde de “iş belediyenin, bizim değil” gibi söylemler yanlış oluyor.”

Yeni Ülke
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)