26.01.2010, 19:52
|
|
|
Usta Yiğido
kolsuz_kerim Şuan
Son Aktivite: 06.03.2012 23:13
Tecrübe Puanı: 809 
|
Cevap: Şehir Meydanına MC Donals' mı geliyor? ( Mc Donalds Sivas ) )
Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt?
Ankara, İzmir, Bursa ve Konya'da Konya Pidesi denen, etliekmekden çok yedim, hiçbirisi bizimkinin yerini tutmaz... Sivas'ta etliekmek yemezmişiz bence siz doğruyerlerde etliekmek yememişsiniz beyler  Gelin Sivas'a ben size bir ısmarlayayım, çook Trabzonlu, Konya'lı arkadaşım bizimkiler pide değilmiş diyerek gittiler Sivas'tan...
Mc Donald's a gelince... Sivas'ın gelişmişliği Mc Donald's ile anlaşılacaksa vay Sivas'ın haline... Mc Donald's ı Sivas'lı bir firma getirecekse ayrı değerlendirirdim ama sonucum büyük ihtimal değişmezdi... Neden mi?
Soya yağı ile şişirilmiş hayvanlardan çıkarılmış etlerle yapılan yiyeceklerin obeziteye ve GDO içerdiği içinse fiziksel sorunlara neden olduğu birçok bilim adamı tarafından bilinmektedir. Kısacası o tür hazır yemek şirketlerinin sağlıklılığı konusunda şüphem mevcuttur... Bütün bunların yanında Sivas'lı esnafımıza zararı olacak böyle bir yatırımı zaten desteklemem... Öğrenci geçinir sadece oradan derken normalde döner, pide,köfte yiyen gençliğimiz, öğrencilerimiz Sivas esnafını bırakıp Mc Donald's a gidecek anlamına gelir ki bir Sivas'lı olarak bunun olmasını istemem...
Saygılar...
|
arkadaşım yiğidi öldür hakkını yeme etli ekmek konyada yenir.damak tadı olana
|