|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 972
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AK Parti Ulaş İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu Meclis Toplantısı yapıldı.
Cemal Tarlan Caddesi'ndeki bir kahvehanede gerçekleşen toplantıda konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Zeki Tunç, ''Önümüze kimler tarafından hangi engeller çıkarılırsa çıkarılsın tüm teşkilatlar olarak el ele ve omuz omuza vererek aydınlığa ve başarıya giden yolda ilerlemeye devam edeceğiz ve 2011 yılında yapılacak olan genel seçimlerde inşallah tekrar, üçüncü kez tek başına iktidara geleceğiz'' dedi. Tunç, seçimlere AK Parti'nin tüm teşkilatları olarak şimdiden hazırlıklı olmaları ve çalışmaları gerektiğini ifade etti. AK Parti Ulaş İlçe Başkanı Ahmet Uğur ise Ulaş'a yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ulaş'ın AK Partili İl Genel Meclis Üyesi İmdat Kuruçay ise ''2010 yılının ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu bağlamda 2010 yılı inşallah ilçemize yatırım yılı olur'' dedi. İlçe ile ilgili yapılan çalışmaları anlatan Kuruçay, ''Ulaş ile ilgili çalışmalarda desteklerini esirgemeyen milletvekillerimize ve İl Başkanımıza teşekkür ediyorum'' diye konuştu. AK Parti Ulaş İlçe Teşkilatı kurucularından Nihat Ekincioğlu ise 2010 yılı ilk danışma kurulu meclis toplantısının ilçelerine hayırlı olmasını diledi. Meclis toplantılarının daha sık yapılmasının faydalı olacağını ifade eden Ekincioğlu, ''Teşkilat olarak gece gündüz durmadan, köy köy, belde belde ve ev ev dolaşıp daha çok çalışmalıyız'' dedi. Toplantıya, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İsmail Seçgin, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Emine Kurt, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Yenikarahisar ve Baharözü Belde Belediye Başkanları ve partililer de katıldı. Sivas Hürdoğan. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|