Alıntı:
eceli58 Nickli Üyeden Al?nt?
Dilşad neden kendini yoruyorsunki, anlayana davul zurna az, anlamayana sivrisinek saz!
Sen boşver kürtçülük edebiyatı yapanları, önce toprak altındakileri çıkarsınlar sonra edebiyat yapsınlar... Hakları yokmuş hangi hak! Dünden bugüne Cumhurbaşkanlığı mertebesine dahi oturmuşlar, meclise gelmişler... Bu gündüz külahlı gece silahlıların ellerinden hangi hakları alınmış ,okuma haklarımı, evlenme, yaşama haklarımı... Lütfen bu kadar asosyal olmayalım. Dün Diyarbakırın yaptığını bugün Sivas yapsaydı on yıl süper lige çıkmama cezası verilirdi.
|
kimseyi anlamak gibi bir problemim yok. onun düşüncelerinin doğru olduğunu kabul etsem onun tarafında olurdum..anlamamk ayrıdır bir fikrin doğruluğunu kabul etmek ayrıdır..
sizin düşünce kalıplarınız kendisi gibi düşünmeyeni böyle nitelendiricek kadar darsa sizi de anlıyorum..
kaç kere diyorum şu başlıkta benim yorumlarımı doğrudan veya dolaylı alıntı yapmayın.lütfen..