|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 960
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivas'ın İmranlı ilçesinde, 7 yaşındaki ilköğretim öğrencisi sınıfta ölü bulundu.
İlçe merkezindeki bir ilköğretim okulunun 1. sınıf öğrencisi Tuncay Ak'ı (7) sınıfta okulun hizmetlisi ölü buldu. Öğretmeni ve sınıf arkadaşları trafik dersi dolayısıyla okulun bahçesinde olduğu sırada sırtında okul çantasıyla sınıfta yerde ölü bulunduğu belirtilen Ak'ın cesedi, cumhuriyet savcısının ve polisin incelemesinin ardından İmranlı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Vücudunda darp ve benzeri bir ize rastlanmadığı belirtilen Tuncay Ak'ın trafik dersinde arkadaşlarıyla bahçeye çıktığı, ders bittiğinde çantasını almak için sınıfa girdiği öğrenildi. Ak'ın cesedinin otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna gönderileceği bildirildi. (Anadolu Ajansı) |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|