|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1339
![]() |
Maral Bakışlım Hasretine gönül dayanmaz oldu, Görmesem ölürüm maral bakışlım. Canım gül kokunda tutuklu kaldı, Sarmasam ölürüm maral bakışlım. Keşfedip gizemli sevda yolunu, Birlikte koşalım uzat elini, Her gün, her dakika, her an halini, Sormasam ölürüm maral bakışlım. Gam değil, uğrunda çeksem de cefa, Sözün ilaç olur, gözlerin şifa. Haftada olmazsa ayda bir defa, Varmasam ölürüm maral bakışlım. Sen orda, ben burda oldum muzdarip, “Gel” de, hediyeni sunayım varıp, Kalbimi sevgimle buket yaptırıp, Vermesem ölürüm maral bakışlım. ![]() DÖNÜŞ.. Bunca yıldır bir hiçliğe Gittim sana geliyorum Yeter artık döne döne Bittim sana geliyorum Durdum ve düşündüm demin Baktım bu yol daha emin Ayrılmamaya bin yemin Ettim sana geliyorum Gözüm yaşlı gönlüm garip Yalvarayım dedim varıp Benliği benden çıkarıp Attım sana geliyorum Aşk tokmağı değdi örse Durmam gayri dünya dursa Dünden kalma neyim varsa Sattım sana geliyorum Bıraktım öfkeyi kini Oldum bir rahmet ekini Seni sevmenin zevkini Tattım sana geliyorum alıntı Konu doğan bulut58 tarafından (08.07.2010 Saat 08:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir) | |
|
|