|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() Reform Şuan
Son Aktivite: 28.12.2012 19:33
Tecrübe Puanı: 634
![]() |
Meslekler farklı farklıdır ona görede okullar açıldığına göre, İmam olmak isteyen ihl ye subay olmak isteyen subay yetiştiren liselere. Öğretmen olmak isteyen öğretmen okuluna.
Neden illada imamhatip den sonra illa subay olmak isteniyor bunu anlamış değilim. Burada maksat olsa olsa din üzerinden kurumlara saldırmak işte ben bu tür dini alet edenleri anlayamıyorum. Neden herşeyin üzerine illa din alet edilerek gidiliyor. Laik bir ülke din ile devlet işleri ta baştan ayrılmış, bunu tartışmanın bir anlamı varmı? Bazı yorumcular laiklik kalksın şeriata dayalı bir yönetim şekli oluşsun demek istiyor ben öyle anlıyorum. Orduda laiklik güvencesi olduğu için ha bire din üzerinden orduya saldırmak yıldırmak başka bir çaba değil bu yapılanlar. |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|