Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Yerlikaya, Ergün polemiği devam ediyor - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.08.2010, 00:25   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 948 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Yerlikaya, Ergün polemiği devam ediyor

AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, ''Benim ülkücülüğümü, milliyetçiliğimi, vatanperverliğimi, vatanseverliğimi tartacak Sivas'ta ve Türkiye'de böyle bir terazi yoktur'' dedi.

Yerlikaya, MHP Sivas İl Başkanı Kürşat Ergun'un açıklamalarına cevap verdi.
Yerlikaya, MHP ile ilgili bir açıklama yapmadığını, genel profildeki referandumu değerlendirdiğini ifade ederek, “Referandum arasında da şunu söyledim, açık ifade ettim. Biz Sivas'ı, Sivaslıyı temsil ediyoruz, Sivas'ta Milliyetçi Hareket Partisi'nin milletvekili yok, seçimde çıkmadı, halkımız oy vermedi çıkmadı. Çıkmadığı için bir boşluk hissedilmesine gerek yok. Milliyetçi Hareket Partisi'nin milletvekili sayılırım. MHP'nin mensupları, MHP'ye gönül vermiş arkadaşlarımıza, vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz, hizmet etmeye devam ediyoruz ve bunlar yaptığımız bazı şeylerle de tescillidir dedim ve sadece orada da kalmadım. Cumhuriyet Halk Partisi de olsun, Büyük Birlik Partisi de olsun ki belediye ile tutumu da bilirsiniz. Biz Sivas'ı komple kucaklıyoruz, bunlara hizmeti getirmek için yardım etmek için sonuna kadar savunuyoruz diye bir açıklama yaptım. Hemen karşılığında bir açıklama geldi. Bunda rahatsız olacak bir şey yok” dedi.
İl başkanının açıklamasından neden rahatsız olduğunu anlamadığını ifade eden Yerlikaya, “Bakın ben Sivas'a hizmet ediyorum, ben Sivas'a hizmet edilmesi için çalışıyorum. Bunda rahatsızlık duyacak bir şey yok. Sen benim milletvekilliğimi elimden de alamazsın, böyle bir açıklama yaparak. Tam aksine memnuniyet duymak lazım bu olaydan. Böyle bir açıklama yapmışlar talihsiz. Talihsiz bir açıklama, pekte ciddiye alınmayacak bazı terimler kullanmış duyduğum kadarıyla. Benim ülkücülüğümü, milliyetçiliğimi, vatanperverliğimi, vatanseverliğimi tartacak Sivas'ta ve Türkiye'de böyle bir terazi yoktur. Ülkücü olmak, milliyetçi olmak partilerin tekelinde olan bir şey değildir. Hala bunu biz anlayamadık zaten. Ben 20 sene o bayrağı sırtımda taşıdım, kalbimde taşıdım. Biz sonradan vatanperver olmadık, doğuştan vatanı sevdik ve bu vatan uğruna da mücadele ediyoruz. Bize çamur atmaya çalışanları çok fazlada ciddiye almıyorum” şeklinde konuştu.
Hizmet ederek hedeflerine ulaştıklarına da dikkati çeken Yerlikaya, “Birlik olma unsurunu yakalamaya başladık, belediye bizde değil ama birliğiz. Dikkat ediyor musunuz? Birlik, beraberlik içinde çalışıyoruz. Biz bir kardeş gibi birbirimizi kucaklıyoruz. Hastaneyi hallettik, işi bitirdik, engellerini komple kaldırdık bölge hastanesinin. Engellerini bugün tamamen kaldırdık tebliği yaptık. ÇEDAŞ'tan sağlığa iadesini yaptık, sağlık TOKİ'ye iadesini yapacak önümüzdeki hafta. Adalet sarayı, bakanı bekliyoruz ki temelini atalım. Güç birliğiyle biz bunları yapıyoruz. Bırakalım bu parti işlerini, bırakalım yalan sözleri. Yalan sözlerle bir yere varamayız” dedi.

Kaynak: Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)