|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ayrilik Hasreti anlamaz yollar Önüme gece gibi dizilir Garip ANAM elin baglar Arkamdan baka kaldi bir zaman Icimde vedalarin sizisi Gizli akti yüregimden acisi Bir sel oldu gözlerimin yaslari Kendiliginden cagladi bir zaman Koptu icimde ayrilik rüzgari Yillarca etmisiz ah ile zari Ömrümüzün zarari kari Elimizde sifir kaldi bir zaman Bir daha görebilirmiyim canim Anami Yikildi bendim söküldü bagrim Hasretinden kalmadi anam takatim Halimden anlayan olmaz bir zaman Kadifeden, ipekten Anamin teni Diyor yavrum hasretiniz delirtti beni Bende, bende özledim Cok Anam seni Bagrima tas basarim bir zaman Sarkisla. 13.08.2010 Yazan kardelencicegi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |