|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Sivas Belediyesi Sivas Belediyesi Hakkında |

| Anketimiz: Sivas Büyükşehir Belediye Olmalı mı? | |||
| Evet |
|
14 | 82,35% |
| Hayır |
|
3 | 17,65% |
| Katılımcı sayısı: 17. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#10 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 872
![]() |
Alıntı:
- STSO ve Osman Yıldırım (kendisi bu konuları gündeme getirmede başarılıdır aslında, herhalde konudan haberi yok )ilk cevap stso başkanı osman yıldırımdan geldi.onun haberi yokmuş bilgilerinizi bizmle paylaşabilrisiniz diye cevap geldi.bende bu konuyu sivasa gelen başbaka iletmelerini istedim özelliklede başbakan sivas tso da konferansa katılacakya sivasın 2023 vizyonu isimli konferansa orda bu konuyuda aktarmasını istedim.inşallah başkan birşeyler yapar. trabzon belediye başkanının açıklaması Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuyla ilgili TAKA Gazetesi’ne konuştu. İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın bir konuşmasına binaen söz konusu haberlerin yapıldığı belirten Gümrükçüoğlu, “Ben sözü geçen tasarıyı bizzat takip eden biriyim. Orada 8-10 ilin Büyükşehir yapılması ile ilgili bir çalışma vardır. Bu iller arasında da Trabzonumuz da mevcuttur. Ancak ortada şu an itibarıyla bir kanun tasarısı değil bir ön çalıma vardır” dedi. Haberin devamı gazeteniz 'da acaba bu 8-10 şehir arasında Sivasta varmı?
gençliğine güvenip vakit çok erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken... Konu burak5866 tarafından (23.08.2010 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|