|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#35 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
O davranış şekilleri şuan zaten uygulanıyor bahsettiğin gibi. 40 Yıldır bize AB ders ödevler vere vere zaten uyum yasaları gereği dersimizi iyi çalıştığımız için geçmiş hükümetler ve bu hükümet anayasanın tam 85 maddesini değiştirmişler yani kıyıda köşede önemsiz maddeler kalmış. Biraz araştır hangi maddeler değişmiş kanunlaşmış göreceksin hepsi ortada zaten. Oynanan oyunlar kolbastı oyunu değil elbet, sistemli, planlı dış ve iç çıkarcı satılmış hainlerin birlikte üstlendikleri oyunlar. Şuanki mevcut iktidara yüklenen misyon, 1- Önce askeriyeni bertaraf edeceksin, 2- Sonra yargıyı ele geçireceksin. Bu iki ana unsuru halledildiğinde çıkar çevreleri istedikleri gibi at koşturup istedikelri ihaleyi satışı herşeyi yargınında bir engeli olmadan satabilir, dilediği ölçüde herşeyi fahiş fiyatlandırabilir kimse birşey diyemeyecektir. Örneğin 49 yıllığına İsrailli dostlarına verecekleri arazilerede artık kimse ses çıkaramayacaktır böylelikle. Ülkem üzerinde oynanan oyunlar hepsi ortada. Şu geldiğimiz konuma bakarmısın? Eskiden ben kürdüm diyemeyen insanlar bugün çıkmış nelerden bahsediyorlar. Irak, Suriye,Türkiye üçgeninde bir Kürt devletinden bahsediliyor. Ülkemizde artık Kürt kökenli vatandaşları çıkarıp TV. lerde federasyondan bölünmeden ayrışmadan rahatlıkla söz edilebiliyor. Bunları kim bu hale getirdi? Kim şımarttı? Açılım adı altında kimler ne söz verdi? Hasan ağam, daha seçim olmadan, seçilmeden ABD'ye gidip ben talimatlar almadım. Seçilmeden önce bir numara ABD düşmanı olup seçildikten sonra gidip ABD'ye ben sırnaşmadım. Ortadoğu Projesi kapsamında ben eş başkan seçilmedim. O dediklerini bunlarmı yapacak? "Demokrasi bir araçtır, bineceksin, işin bitince ineceksin" diyenlerdenmi bunları, göreceğiz. Ankara'da hakkını arayan tekel işiçilerini, düşman muamelesi yaparak coplatarak göle bastıranlardanmı bunları göreceğiz? İşçi sendikasını bayramı kutlamasın diye kapısına zırhlı araçları yığıp dışarı çıkartmayıp gaz bombası, biberli gaz la taaruza geçirtip saldırttanlardanmı bunları göreceğiz? 2004 Yılında hayırlı iş adamlarının burs yardımıyla ABD'de Bush Abisinin orda okuyan çocukları daha sonra 2007 de mezun olup gelip 3 Trilyona gemicik alanlardanmı bunları bekleyeceğiz? Altın musluklu villalarda yaşayanlardanmı bunları bekleyeceğiz? Her bakanın oğlu iş adamı yapıldı, her türlü ihalelleri al gülüm ver gülümle halldiyorlar. Bunlar çevresinde ahbap eş dost yeğen bacanak amca zengin olmayan kimse kalmadı bunlar Özal dönemini bile solladılar. Ya bırak Allah aşkına beni daha fazla konuşturma, az kaldı evet, RTE dikta rejimine az kaldı, tabiki Türk halkı intihara kalkışıp ta uçurumdan atlıyorum diye Evet derse !!!
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|