|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#10 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31
Tecrübe Puanı: 741
![]() |
Alıntı:
Benim gözümde beğenmediğim siyasi partinin yöneticileri, milletvekilleri ve o partinin atadığı bürokratlar ne ise ona oy verenlerin önemli bir kısmı da aynıdır... Bunda ne gariplik var? Bir partinin yöneticileri ile o partinin sevenleri aynı görüşte aynı kafa yapısında ve aynı ruh halindedirler.. Bir partiye karşı olan düşüncelerim o partiyi sevenlerden nasıl bağımsız olabilir... Dikakt edin oy verenleri demiyorum, fıkra da öyle demiyor, Tayyip sevenler diyor.. ![]() Bu sitedeki geçmiş mesajlarda sizlerde beğenmediğiniz siyasi partilere etmediğiniz laflarınız olmadı, bu laflar o partinin yöneticileri kadar sevenleriney di... O partinin sevenleri lafları üzerlerine almasalar neden cevap verirlerdi ki? Bak cley efendiye, Akp seveni, kafası da tam akp yöneticileri gibi çalışıyor. Ben beğenmiyorum eleştiriyorum ama o tıp ki Akp yöneticileri gibi (hangi hakla ise) kökümü sorguluyor ve ülkeden gitmemi söylüyor... ilk yazdığım fıkradaki mantığın doğruluğunu gösterir çok sıcak ve canlı bir tayyipsever örnek ![]() |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|