|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net Site Hakkında, Üye Olma Konusunda vb. Sorunlarınız için Yardım Merkezi. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#10 | |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
sunu demek istiyorum sitemizde hem bayanlar hemde 7-77 yaslarindaki insanlar var, o yazdiginizi ben görseydim ben bile silerdim, mod. arkadasa "CAHIL HERIF" diye hitaab etmisiniz, her ne kadar kendinizi ifade etmek icin kullandiysaniz o yaziyi, kanimcada yanlis secim yapmisiniz sitemizde bu tür yazilara yer yoktur isterseniz cahil isterseniz ilkel insanlar deyin ama bende o yaziyi onaylamiyorum asil siz bencil olmayip yazinin siteye uygun olmadigini düsünüp yazmayacaktiniz banlanmanizin nedeni ise moderatöre özel mesaj yoluyla yaptiginiz hakaretdir ve yerinde bir karardir bu yüzden moderatör arkadasimizda sizden özür dilemeyecek
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı SivasLady'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|