Alıntı:
mansur58 Nickli Üyeden Al?nt?
Ama halka rağmen yapılanlar, edilenler bir türlü tutmadı. Çöktü ve de çöküyor işte. Sizin bu gün ki hayat memat teleşınız da bundan dolayı değil mi ? Bu gün bir karşı devrim tamamlanmak üzere...
.
|
bir yerlerde panik var ama adresleri vermeyeyim sen daha iyi bilirsin
yahudi dedim kızmadın , ingiliz ajanı dedim cevap vermedin,
her ağzını açtığında nifak tohumu saçıyorsun, alman pasaportuyla yaşayıp oradan sallayıp savurmak kolay gelde burada halkın içinde yaşada gör nefret nerede nasıl birikiyor anlarsın, tüm birikimleri değerleri yok sayıp 10 yıldır satıp bitiremeyip birde üstüne 500 milyar abd doları borç yap ondan sonra öğün dur hadi oradan uşsaklar sizi , ağababalarınız belli israil menşeili abd sermayasei deliğe süpürmeyip sizi kullananlar, ırakta 1.5 milyon müslüman kanına ortak oldunuz sonrada hocamın öğrencileri deyip sahip çıkıyorsunuz daha ne zaman uyanacaksınız, gerçi sizden umudum yok siz tam bir memursunuz misyonersiniz bu besbelli hiç saygınız bu halka ve değerlerine, ve şimdir sıraya suriye ve iranı gözüne kestirmiş emperyalizme yataklık ettirmeye hazırlanıyorsunuz din iman diyerek müslüman katline hazırlanıyorsunuz bunu ancak yahıdi yapar hristiyan yapar uluslararası kan emiciler yapar, sizin gibi maşalarda onların sözcülüğünü yapıp durur burada, senin gibiler çok geldi geçti buradan 6 yıldır şahidim, maaşını kim veriyor doğru söyle