Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Ankara'da Sivas rüzgarı esecek - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler



Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
 
 
Seçenekler Arama Stil
Alt 18.08.2012, 07:45   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR
 
Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.847
Tecrübe Puanı: 948 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Ankara'da Sivas rüzgarı esecek



ASİDEF tarafından organize edilen ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Başkent'te Sivas Günleri” programı 13-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek program iş dünyasından, siyasilere kadar çok sayıda önemli ismi ağırlayacak. 16 Eylül tarihinde sona erecek programda Sivas rüzgarı esecek.

Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu (ASİDEF) Sivas'ı Ankara'ya taşıyacak. 13-16 Eylül tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek Başkent'te Sivas Günleri programı ile Sivas'ın tanıtımı sağlanacak.
Sivas'taki kamu kurum ve kuruluşları ile sanayi ve ticeret örgütlerinin de katkı sağlayacağı organizasyonda Sivas'ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin Başkent'ten yurt geneline taşınması, bu sayede ticari ve ekonomik yapısına katma değerler sağlanarak hem Sivas ekonomisine hem ülke ekonomisine katkılar sağlanması hedefleniyor.
ASİDEF Yönetim Kurulu Genel Başkan Erol Yanar yönetiminde bir süre önce kente gelerek, kentteki kamu kurum yöneticileri ve STK'larla program için fikir alışverişinde bulunmuştu.
13-16 Eylül 2012 tarihleri arasında 2. si düzenlenecek olan “Başkentte Sivas Günleri”nde yapılacak olan çalışmalarla Sivas'ın tarihi, kültürel, folklorik ve turistik değerleri tanıtılacak. Ayrıca Sivas'ın ekonomik değer ifade eden ürünlerinin tanıtımı gerçekleştirilecek ekonomik gelişime katkı sağlanacak.
ASİDEF'in internet sitesi ‘[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] yer alan bilgilere göre Başkentte Sivas Günleri'nde şu faaliyetlere yer verilecek:
“başta Sivas Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere tüm sanayi ve ticaret örgütlerinin, meslek odalarının, dernek ve vakıflarının, kamu kurum ve kuruluşlarının, özel sektörün, kendilerine tahsis edilecek stantlarda hizmet, proje ve ürünlerinin tanıtımları yapılacak.
Davet edilecek olan diğer illerin temsilcileri ile buluşmalarının sağlanması, davet edilecek olan yabancı misyon, elçilikler ve ticaret ataşelikleri vasıtası ile Sivas'ın uluslar arası ticari ilişkilerine yeni boyutlar sağlanacak.
Kurulacak yemek stantlarıyla yöresel yemek kültürümüz tanıtılacak, yöresel Sivas mutfağı ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Sivas'ın folklorik kültürünün renkleri folklor gösterileri aracılığıyla tanıtılacak. Müzik piyasasında önemli yer tutan Sivaslı müzisyenler ve yerel sanatçıların da katılcağı konserler düzenlenecek.
İlçeler taranacak, veriler arazide toplanacak. Kaymakamlıklarla iletişime geçilerek çalışmalar senkronize yürütülecek; yörenin değerlerinin en iyi şekilde temsili sağlanacak.
Stantlarda ve ana girişlerde müzik dinletileri (ney, mızıka…) yapılacak.
Dünyada benzeri olmayan, sayısız cilt hastalığına şifa dağıttığı tıbben kanıtlanmış "doktor balıklar" özel havuzlarla Ankara'ya taşınacak. Böylelikle Sivas'ın turizm potansiyeline katkı sağlanmış olacak.
Sivil Toplum Örgütleri, kuracakları stantlarla etkinlik tanıtımı yapabilecek. Eski Sivas'ı anlatmak ve hatırlamak üzere fotoğraf sergisi düzenlenecek. Sivas'ın yetiştirdiği merhum Muhsin Yazıcıoğlu, aşık Veysel Şatıroğlu gibi sanat, siyaset ve benzeri alanlardaki Sivaslıların adına stantlar açılacak. Yöresel Sivas kıyafetleri defilesi Sivas'ın giyim-kuşam kültürünü tanıtacak.
1. Başkentte Sivas Günlerinde yoğun ilgi gören, dünyaca ünlü Kangal Köpekleri için özel stantlar hazırlanacak, ziyaretçiler köpeklerle fotoğraf çektirebilecek.
Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Divriği Ulu Camii'ni, katılımcılara daha iyi tanıtmak için fotoğraf sergisi hazırlanacak.

Sivas'ın Sesi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
 


Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesaj?n?z? De?i?tirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Hizli Erisim


WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:57.


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.