Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Sami Aydın farklı kazandı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 31.03.2014, 06:41   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 935 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Sami Aydın farklı kazandı

Sivas Belediye Başkanlığı seçim yarışında AK Parti Adayı Sami Aydın seçimleri farklı şekilde kazandı. Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre geçerli oyların yüzde 60’a yakınını alan Aydın 2009 seçimlerine göre de oylarını yüzde 100 artırmış oldu.

Sami Aydın 2009 ‘da 50 bin 909 oy alarak ikinci olurken BBP Adayı Doğan Ürgüp 77 bin 608 oy alarak Belediye Başkanı olmuştu.
30 Mart seçimlerinde Sami Aydın 100 binden fazla oy alarak 5 yıl aradan sonra 2. Defa Sivas belediye Başkanı oldu. Doğan Ürgüp ise 55 bin civarında oy alarak 2. Duruma düştü.
Bu arada CHP adayı Gülümser Heper, Saadet Partisi Adayı Sebahattin Tokgöz, MHP Adayı Kürşad Ergün aldıkları oylarla büyük bir varlık gösteremediler.

Sami Aydın seçim çalışmalarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinglerinin ilkini Sivas’ta başlatması, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Milletvekilleri Nursuna Memecan, Ali Turan ve Hilmi Bilgin’in kapı kapı dolaşarak vatandaştan oy istemeleri de bu büyük oy farkında etkin oldu.

Sivas Belediye Başkanlığını kazandığının ortaya çıkmasından sonra Sami Aydın yaptığı kısa açıklamada “Vatandaşlarımıza partimize ve şahsıma gösterdikleri güvenden ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse bıraktığımız yerden yeniden Sivas halkının hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Amacımız Sivas’a ve Sivas insanına hizmet etmektir. Allah yardımcımız olsun” dedi.
Seçimleri kaybeden BBP Sivas Belediye Başkan Adayı Doğan Ürgüp ise “Bu takdiri İlahidir. Biz inanan insanlar olarak her şeyin hayırlısı neyse o olsun deriz. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Kaderimize razıyız. Seçim şartlarımız eşit değildi. Ama buna sığınacak değilim. Ben Sivaslıyım. Sivas’ın faydası olacak her şeyde varım. Zaman her şeyin ilacıdır. Önümüzdeki günlerde detayda açıklamalarda bulunacağım” dedi.

Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)