Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.02.2008, 16:05   #11
KARAKAYA83
Yiğido

KARAKAYA83 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KARAKAYA83 Şuan KARAKAYA83 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2009 10:21

Tecrübe Puanı: 639 KARAKAYA83 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: iyi uykular Türkiye'm

VARSA ÖLE Bİ GAZETE BİLELİM BİZİM BİLDİMİZ 2 TANE YAVV BİRİ 20 DK BİRİ GASTE DESENE MEMLEKET BELEŞ GASTE DOLU
KARAKAYA83 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 27.02.2008, 16:22   #12
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1052 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
özdemir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abi bu gazeteyi nedense bizim apartmana hiç bırakmıyolar
yav ne kadar şanslısınız siz

işte yanıtı adıslı
tahsilatı sonra topluca yapacaklar,

Hani, yahu ne oldu Amerika'yada bize böyle izin verdi Irak için...
Kaç zaman oldu durun falan demiyor...

Acaba neden diyorduk..... !
İşte bir neden daha.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IZMIR'DE TEHLIKELI GELISMELER COK COK COK ONEMLI ............ ... !

Italya Napoli'deki Nato ussu Izmir Urla'ya tasiniyor..

4000 amerikan askeri Urla'da ev tutmaya basladi bile..

BIP(Buyuk Isgal Projesi) sebebiyle us doguya kaydiriliyor. .

Tehlikeli kisim bir havaalani insaatinin da Mordogan'da baslamis olmasi..

Adana Incirlik ussu Iran ve/veya Suriye atis Menzilinde oldugu icin ana hava ussu Izmir olacak..

Tepemizden bomba yuklu bir suru ucak gececek her gun..

Daha sonraki asamada 6. Filo'nun ana uslerinden biri olabilecegi soyleniyor..

Uzun ada'nin da kullanilacagi (ki suan zaten kullaniliyor) ogrenilmis..

TSK rahatsiz ama hukumet her seyi okeylemis anlasmalar yap ilmis..adamlar evlerini tuttular bile.. Urla'da emlak isi yapanlara teyit
ettirebilirsiniz. ..

Kimisi aman gelsin is olur para kazaniriz derken,sag duyulu vatandaslar bunun ilerde cok buyuk sorunlara yol acacaginin farkinda..

Guzelim Izmir yada ulkemizin herhangi bir yeri, kisaca biz bu ise alet olmamaliyiz. ..

Stratejik olarak Uzun ada Izmir korfezi cikisini tutan yer..burayi kontrolunde tutan donanmayi korfeze hapseder..

Guney Deniz Saha Komutanligi merkezi de ablukaya alinmis oluyor Ileriki asamalar icin..

Satilmis medyamiz bunu ufak bir haber olarak verdi..

Amerikan'in Yeni Dunya Duzeni projesinde cok onemli bir soz var..

Diyor ki dusman zaten dusmandir, bellidir onemli degil...Onemli olan dost/muttefik ulkenin ordusunun onemli komutanlarini
/ komuta merkezlerini ele gecirmek kontrol altina almaktir. Projeye inandirmaktir, boyun egdirmek itaatkar yapmaktir.
Bu isgal projesinde sira bize de gelecek..simdide n milli refleks vermeliyiz..
Islerini kolaylastirmamali engellemeli geciktirmeliyiz. ..

Nato ussune hayir kampanyasi icin Izmir'de pazartesinden itibaren bilgilendirme amaciyla afis,
el ilani ve her turlu yolu kullanmaya basliyoruz.. .Izmir yada baska sehir fark etmez bu ulke hepimizin..

Sizde uzerinize dusen gorevi yapin ve bu maili mumkun oldugunca cok kisiye gonderin.

Caresizseniz. .... Care Sizsiniz....
Alt 27.02.2008, 16:25   #13
asitane3458
Usta Yiğido

asitane3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

asitane3458 Şuan asitane3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.02.2010 12:59

Tecrübe Puanı: 703 asitane3458 FAZLA SÖZE GEREK YOKasitane3458 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
GASTE nedir?ne degildir?!
İstanbullular 11 Şubat'ta ücretsiz dağıtılan ve günlük çıkan 'Gaste'yle tanıştılar. Her sabah İstanbul'un yüzlerce noktasında dağıtım görevlileri kucaklarında bir tomar 'Gaste'yle bekleyerek yoldan geçen herkese birer tane uzatıyorlar.

Uzun süren bir yürüyüş sırasında sizin de elinize bir Gaste geçmemesi ihtimali neredeyse sıfır. Gaste'yi belediye otobüslerinden de rahatlıkla edinebiliyorsunuz. Başbakan Erdoğan'ın danışmanı Cüneyt Zapsu'nun ağabeyi Abdulaziz Zapsu ücretsiz dağıtılan Gaste'nin ortaklarından. Bir kent gazetesi olmasına karşın kent politikalarını n hiçbir şekilde eleştirilmediğ i Gaste'de bol bol tam sayfa reklam var. Gaste Fettullah Gülen'in cemaatinin gazetesi Zaman'ın matbaası olan Feza Matbaacılık'ta basılıyor.

Halkın giderek yoksullaştırıldığı bir ülke de bedava gazete bedava bilgi demek. Gaste örneği düşünüldüğünde ise bu aynı zamanda bedava manipülasyon, bedava yalan anlamına da geliyor.

Gaste'nin yerel seçimlere bir yıl kala çıkmaya başlaması da dikkatlerden kaçmıyor. Her gün Gaste okuyan İstanbullular artık ne kanalizasyon çukurlarına düşen Dilara'dan ve İSKİ'nin ihmalinin arkasında yatan rant ilişkilerinden, ne İstanbul ulaşımına yapılan örtülü zamlardan ne de İstanbul'u susuzluğa sürükleyen yanlış belediyecilik politikalarından haberdar olamayacak. Bunların bazılarından haberdar olsalar bile Gaste onları bu olayları ya 'Hak'kın takdiri olarak ya da resmi makamlarınyaptığı açıklamaları referans göstererek anlatacak. Yerel seçimler öncesinde Gaste'nin AKP'nin işini oldukça kolaylaştıracağı söylenebilir.

AKP iktidarı son dönemde yaptığı ataklarla medyadaki elini oldukça güçlendirdi. ATV-Sabah grubu yayın organlarının Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın Genel Müdürlüğü'nü yaptığı Çalık Grubu'na devrini, RTÜK, geçtiğimiz günlerde onaylamıştı. Böylece AKP medya alanında Doğan Grubu ile başı çeken bir pozisyona geldi. Devlete ait olan TRT, Yeni Şafak, Zaman gazeteleri, STV, Kanal 7'nin başını çektiği İslamcı medya, Star Gazetesi ve daha bir çok basın ve yayın organı doğrudan veya dolaylı şekillerde AKP politikalarına emri amade. Şimdi bu listeye ATV-Sabah grubundaki yayın organları ve Gaste ekleniyor. AKP Türkiye'de iktidarda payı olan ne var ne yoksa hepsin sırasıyla kontrol altına alıyor. Bu konuda medyadaki pozisyonunu ise çoktan sağlamlaştırdı.

İyi uykular Türkiye...
bak abi o fethullah gülen hoca efendinin kendine ait hiçbir şeyi yhok amerıkada da bi akrabasının yanında kalıyor .ne fem ne zman ne deo kolejler hiç biri onun değil.O saydığım yerler ona gönül veren müridlerinin yerleridir asıl sen biran önce uyan..
asitane3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 27.02.2008, 16:26   #14
AKÇAMAGRALI58
Tecrübeli Yiğido

AKÇAMAGRALI58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AKÇAMAGRALI58 Şuan AKÇAMAGRALI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.12.2012 20:05

Tecrübe Puanı: 690 AKÇAMAGRALI58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

VALLAHİ YALANIN BU KADARINADA PES DOGRUSU BENDE BAŞKENTTE OTURUYORUM AMA BİR GÜN KAPIYA BEDAVA GAZETE BIRAKMADILAR MERAK YAPTIM YAV ŞİMDİ.
AKÇAMAGRALI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 27.02.2008, 16:36   #15
abircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1052 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
yemin ediyorum allah belamı versin bizim handa abonesi yok
3 senedir 5 senedir 1 adet bırakılırdı geçen yıl 2 oldu, 6 ay önce 3 oldu son iki aydır sözde kampanya yaptı elele verdiler abone buldularya şimdi 4 oldu maaşallah birini ben alıyorum hergün gerekli dualarımı yaparak, ardından kuaför kızlar alıyor eğer ben çiğneyip ezmediysem sinirimden, onlarda temizlik için alıp kullanıyorlar,

bir daha söylüyorum kim kime bu çağda parasız bişey veriyor, imam nikahlı metres bile bil-pa müdüründen 5 daire almış ya,
git bakkaldan bir ciklet iste bakalım ne diyecek
hemşerim parası
Alt 27.02.2008, 17:11   #16
abircan
Usta Yiğido

Türkiye tam bir sömürge haline getirildi. Her şeyimizi sattılar, gelen parayla bir çivi fabrikası bile kurulmadı. Tam tersine çocuklarımıza aşı ürettiğimiz fabrikamızı bile kapattılar.

Ulu önder döneminde kendi tüfeğini uçağını üreten ve dünyada kendi kendini doyuran 7 ülkeden biriydik. Bana ilk okulda bunu okutmuşlardı. Şimdi domatesimizi bile yabancıdan alıyoruz.

Para ödemezsek dikecek fidan bulamayız.

Borcumuz azalacağına tarihinin en büyük rakamına ulaştı. Utanmadan “yola devam” diyorlar.

Hatırlatmakta yarar görüyorum. Bu listeyi de alıp “ekonomimiz çok iyi” diyenlerin suratına fırlatın. İşte Türkiye’yi parçalamaya çalışan tarihi düşmanlarımıza üç kuruşa satılan, kurum ve kuruluşlarımız.

Türk Telekom, Arap’ın.
Telsim İngiliz’in.
Kuşadası Limanı İsrailli’nin.
İzmir Limanı Hong Konglu’nun..
Araç muayene işi Alman’ın.
Başak Sigorta Fransız’ın.
Adabank Kuveytli’nin.
İETT Garajı Dubaili’nin.
Avea Lübnanlı’nın.
Petkim Ermeni’nin. (Kazak’a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık..Ermeni...)
Rakı Amerikalı’nın.
Finansbank Yunanlı’nın.
Oyakbank Hollandalı’nın.
Denizbank Belçikalı’nın.
Türkiye Finans Kuveytli’nin.
TEB Fransız’ın.
Cbank İsrailli’nin.
MNG Bank Lübnanlı’nın.
Alternatif Bank Yunanlı’nın.
Dışbank Hollandalı’nın.
Şekerbank Kazak’ın.
Yapı Kredi’nin yarısı İtalyan’ın.
Turkcell’in yarısı Finli’nin, Rus’un.
Beymen’in yarısı Amerikalı’nın.
Enerjisa’nın yarısı Avusturyalı’nın.
Garanti’nin yarısı Amerikalı’nın.
Eczacıbaşı İlaç Çek’in.
İzocam Fransız’ın .
TGRT(Fox) Amerikalı’nın.
Demirdöküm Alman’ın.
Döktaş Fransız’ın.
Süper FM Kanadalı’nın.
Hepsi TÜRK’tü.
Sadece 4.5 yıl önce.

(Yılmaz Özdil)

Bu arada asıl değeri 9 (Dokuz) trilyon dolar olan sahip olduğumuz bor ve Etibank ABD’ye 40 milyon dolarcık’a verilecek.

Yazıklar olsun. Verene de kaptırana da...

Borla çalışan araba üretildi, Türkiye kıskaçta. Arabayı bor madeniyle çalıştıracak patentli 600 proje olduğu ortaya çıktı. Türkiye, dünya rezervinin yüzde 70’ine sahip ve uluslararası teröristler Türkiye uyanmadan bu kaynağı ele geçirmeyi planlıyor.

Düne kadar açlıktan nefesi kokan, kaçak ve imarı olmayan binalarda yaşayan, bugüne kadar hiç bir katma değer üretmemiş tiplerin ve ailelerinin siyasete girdikten sonra sosyeteye girmeleri ve elli bin dolarlık kol saatleri ile dolaşmaları, sadece Türkiye gibi aydını ve eğitimi az olan ülkelerde görülür.

Eğitimli toplumlar bu kadar kayıt dışına ve hırsızlığa izin vermez. Bu zihniyet Türkiye’yi Ekvador gibi sömürgelere çevirmek üzeredir.

Dünyanın en büyük muz üreticisi aynı zamanda dünyanın en fakir ülkeleri arasında bulunuyor.

Bütün muz çiftlikleri ve transplantasyonlarının sahibi, dünyanın en büyük muz ticaretini yapan ’US Banana Co.’ adlı Amerikan şirketinindir.

Ekvador halkı bu çiftliklerde sadece asgari ücretle ve köle gibi çalıştırılırlar. O ülkenin kimler tarafından yönetildiği, dini imanı sömürgecinin umurunda değildir. Ülkeyi yeter ki toplumu uyutacaklar yönetsin yeter.

Büyük rantı da emperyalistlerle, Ekvador’u satan hainler kırışırlar. Dinleri de imanları da paradır.

Bakan eşlerinin üzerinde ABD bayraklı tişörtleri orada da görürsünüz. Ülkenin bu durumdan kurtulması da ancak aydınların önderliğinde halk ayaklanması ile olabilir.

Başka yolu yoktur. Sömürgeciler bunu çok iyi bildiklerinden girdikleri yerde önce aydın kıyımı yaparlar ki halkı uyandıran olmasın.

Sadece Irak’ta 4 yıl içinde on binlerce akademisyen, mühendis, doktor ve eğitimli insan evlerinin önünde öldürüldü. Kalanlar da ülkeyi bir gecede terk etti.

Bakın ABD sömürgesi olmayı kabul etmeyen Somali’ye, bakın Nijerya’ya, bakın Sudan-Darfur’a, ne hale getirildiler.

Buralarda su kuyusu açmaya kalksanız petrol fışkırıyor. ABD’nin postalını yalayan petrol ülkelerinin de durumu ortada. Dünyanın en onursuz yönetimleri de onlardadır. Örneğin, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar. Emperyalistlerin Chavez ve Ahmedinecad’dan neden rahatsız olduğu o kadar belli ki...
Alt 27.02.2008, 18:14   #17
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Yeğenim biz şanslı değiliz hayatta her fırsatı şanssızlğımla kaybettim.Biz herhalde herkesin söylemek isteyipte söyleyemediği şey yani yalancıyız her halde.Bu dediğim şey bizim dairede bile beleş ben kötüdür iyidir birşey demiyorum sadece bu nasıl oluyor bunun finans kaynağı ne bunu merak ediyorum.Belki hayırsever iş adamlarımız bu neşriyatın parasını toptan ödeyip sebil gibi bu mubareği hayırına dağıttırıyorlar her halde.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.02.2008, 18:49   #18
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Bana yalancı diyen sevgili arkadaşım ben kesinlikle yalan söylemiyorum.Beni biliyorsun adresim de sende msm de sende mevcut abi gel sana bütün söylediklerimi ispat edeyim.Ha kendin gelemiyorsan buradaki hısımlarından birini yerine vasi tayin et senin adına onlara ispat edeyim nesine dersen.Bu senin neden bu kadar zoruna gidiyorki babamızın gazetesi de değil neden yalan söyleyeceğim ki.İkincisi senin lafın üzerine merak ettim gogul den aradım binlerce örnek var hadi ben yalan söylüyorum binlerceside mi yalan söylüyor.Demekki işin için de bir doğruluk payı var demekki ben yalan söylemiyorum bu konuda yalan söyleyen birileri var ama kesinlikle ben değilim.Bu konuda binlerce alıntı yapacağım kesin bilgiler var ama bence gerek yok......Artık bilgi çağındayız abi yalancının mumu yatsıdan önce sönüyor.Allah bizi birşeyleri gizlemek için yalan söyleyenlerden etmesin.
Alt 27.02.2008, 19:05   #19
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yemin ediyorum allah belamı versin bizim handa abonesi yok
3 senedir 5 senedir 1 adet bırakılırdı geçen yıl 2 oldu, 6 ay önce 3 oldu son iki aydır sözde kampanya yaptı elele verdiler abone buldularya şimdi 4 oldu maaşallah birini ben alıyorum hergün gerekli dualarımı yaparak, ardından kuaför kızlar alıyor eğer ben çiğneyip ezmediysem sinirimden, onlarda temizlik için alıp kullanıyorlar,

bir daha söylüyorum kim kime bu çağda parasız bişey veriyor, imam nikahlı metres bile bil-pa müdüründen 5 daire almış ya,
git bakkaldan bir ciklet iste bakalım ne diyecek
hemşerim parası
Hemşerim abircan bey uzun süredenberi yazılarınızı takip ediyorum gercekten seni kutlarım.Zannederim hem sol görüşlüsünüz hemde alevisiniz kızmayın bana hiç kimsenin yaşamtarzı beni ilgilendirmez de sadece belirtmek için söylüyorum.Siz emek veriyorsunuz araştırıyorsunuz kesinliklede konuya vakıf olunca siteye taşıyorsunuz.Bazıları gibi kulaktan duyma cami avlularındaki muhabbeti buraya taşımıyorsunuz ben sizin yazılarınızda bunu gördüm.Hemşerim bende radikal sağ görüşlü biriyim ama ben sağ görüşlüyüm diye solcu olsa bile senin doğru sözüne takiye yaparak yalan mı diyeyim bu erkekliğe yakışırmı.Hemşerim doğru bildiğin gibi yaşa etek öpenlerden olma teslim olanlardan olma solcu ol böyle ol.Allah yardımcın olsun.
Alt 28.02.2008, 12:24   #20
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 15:25

Tecrübe Puanı: 741 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hemşerim abircan bey uzun süredenberi yazılarınızı takip ediyorum gercekten seni kutlarım.Zannederim hem sol görüşlüsünüz hemde alevisiniz kızmayın bana hiç kimsenin yaşamtarzı beni ilgilendirmez de sadece belirtmek için söylüyorum.Siz emek veriyorsunuz araştırıyorsunuz kesinliklede konuya vakıf olunca siteye taşıyorsunuz.Bazıları gibi kulaktan duyma cami avlularındaki muhabbeti buraya taşımıyorsunuz ben sizin yazılarınızda bunu gördüm.Hemşerim bende radikal sağ görüşlü biriyim ama ben sağ görüşlüyüm diye solcu olsa bile senin doğru sözüne takiye yaparak yalan mı diyeyim bu erkekliğe yakışırmı.Hemşerim doğru bildiğin gibi yaşa etek öpenlerden olma teslim olanlardan olma solcu ol böyle ol.Allah yardımcın olsun.

abi bende seni tebrik ediyorum
sana artı rep gönderiyorum

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil