Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.03.2008, 09:59   #61
recosan58
Tecrübeli Yiğido

recosan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

recosan58 Şuan recosan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.09.2011 18:13

Tecrübe Puanı: 711 recosan58 FAZLA SÖZE GEREK YOKrecosan58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: CHP ninde kapatılması lazım....

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
SİTE YÖNETİCİLERİNİN DİKKATİNE.......Sevgili Sivaslılar Net yöneticileri bizler bu sitede Siyaset yapmak istemiyoruz ama açılan konularada duyarsız kalamıyoruz.İş çığırından çıkmak üzere bizlerde burda siyaset yapmaya başlarsak işin tatdı tamamen kaçacak bu işe ya bir ölçü getirin yada sonradan olacak çirkinliklerden kimseyi sorumlu tutmayın.En son yapılan FERTELLİYİM in yorumunu aşağıdan okuyon buna siz karar verin. .......(Halbuki 12 eylül öncesi ülkücüler olmasaydi, bugun ne Camilerde Ezan okunurdu, nede evlerde KUR'AN.)Bu cümle maksatını aşan bir cümledir.Bunu yazan kişi ne yazdığını bilmiyor.Evvela yaşınız kaç ?O dönemde yaşadınızmı?
Kardeşi kardeşe kırdırdılar ozamanki ülükücülerle solcular buna alet oldular.Solcuların karşısına ülkücüler çıkmasaydı solcular zaten bi hiç olacaklardı.BU devletin polisi askeri armutmu topluyordu?Adam öldürerek bir yere varılmaz.12 eylülün ve öncesinin savunulacak hiç bir tarafı yok.
Yok kuran okunmazmış yok ezan okunmazmış hikaye bunlar.Ülkücülerden kaç tane kuran okuyan namaz kılan vardıki?O zamanlar Bende ülkücüydüm.Kendileri namaz kılmaz namaz kılmayanı döverler,oruç tutmazlar oruç tutmayanı döverlerdi.Dergi almayanı döverlerdi.Bumu ülkücülük?Sizin kendi lideriniz bahçelinin cuma namazı bile kılmadığı ortaya çıktı.Ondan sonrada kalkıp dini savunacaksın ve bir takım kişilere iftira atacaksın.Yok öyle Üç köfte yimbeşe.
Önce iğneyi kendine batır sonra çuvaldızı başkasına batır.
Çok güzel bir konuya değinmişsiniz tebrik ederim, ama birde akp yi eleştireyim
derken insanların bazı değerlerine pervasızca saldıranlar var bunu atlamayalım derim.Ayrıca bir partiyi veya görüşü benimsemeyebilirsiniz bu hiç kimseye o görüşe hakarete varan eleştiri hakkı tanımaz bazı kişilere makamından dolayı saygı gerekir yukarda bir arkadaş ülkenin cumhurbaşkanına ve başbakanına hakarete varan eleştiriler yazmış sizde onu tebrik etmişsiniz bir kişiyi hedef gösterirken diğerini atlamışsınız sizin gibi duyarlı birisine yakıştıramadım doğrusu.
recosan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 21.03.2008, 10:04   #62
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2233 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

laiklik insanlar için değil devletin dini temelleri işine karıştırmayandır laiklik diye gezinenler kendilerini laik sanmasınlar.

hem bu ülkede tek laiklik olacak diyede bişey yok....
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 21.03.2008, 11:06   #63
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1094 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

baykal kimle çuvala girdiğini unutmuş görünüyor,
şimdi feryat figan bağırıyor, geçmiş olsun baykal sanada güle güle , tayyiple özel olarak anlaşan sendin, işte yarattığınız tablo, kaso içinde abd emperyalizmine bağlı bir ortadoğu ülkesi, yolun sonu burası
geçmiş olsun atatürk cumhuriyetine ve cumhuriyetçilerine
artık manda yönetimli güya islamcı amerikalı bir devletimiz oluşuyorrrrrrrrrrrr,

Baykal: AKP kendi derin devletini yaratıyor 21 Mart 2008

Baykal Ergenekon soruşturması kapsamında yapılan yeni gözaltılarla ilgili konuştu. İşte Baykal’ın AKP'yi büyük ithamlarda bulunduğu konuşmasından satır başları:

AKP DERİN DEVLETİ
- AKP kendi derin devletini inşa etme çabasında.
Türkiye çok tehlikeli bir çatışma ortamına sürükleniyor. Bu süreç demokrasiye uygun bir süreç değildir.

- Bu böyle gitmez bunun bedelini Cumhuriyet ödüyor

SORUNLU İKTİDAR
- Ulusal bütünlüğümüzü etkileyen sınır ötesi operasyon Meclis’te konuşmak istedik ama bu önerimiz reddedildi.

- AKP’nin bu iktidarı Türkiye için çok sorunlu bir iktidar olmuştur. İşsizlik, borçlar ve dış açık korkutucu bir şekilde büyüyor.

YARGI TEHDİT ALTINDA
- Ülkenin hukuku ve yargı organları çok ciddi tehdit altında.

ANAYASA BASİT BİR BELGE HALİNE GELDİ
- Anayasa AKP’nin günlük ihtiyaçlarına göre kenarından ötesinden berisinden oynanan basit bir belge haline gelmiştir.

FAZLA OY ŞAŞIRTTI
- Çok para bazılarını şaşırtır çok oy da AKP’yi şaşırttı.

KADROLAŞMANIN SONUCU
- Artık bu kadrolaşmanın sebebi anlaşıldı. Devletin istihbaratı ve emniyeti siyasetin ağır baskısı altındı

- Yargı sürecine bizim saygımız vardır. Yargının bu konuda yapacağı değerlendirmeleri Türkiye görecektir. İçişleri Bakanlığı derhal kapsamlı bir açıklama yapmalı.

İKTİDAR GÜCÜ BASKI İÇİN KULLANILIYOR
- Elbette Türkiye’de hukuku ve demokrasiyi tehdit eden ne varsa ortaya çıkmalıdır. Ancak ülkenin düşünürlerini baskı altına almak için iktidar gücünü kullanmak yanlıştır.

ÇOK ÖNCEDEN PLANLANMIŞ
- Bu gelişmeler devamının geleceğini gösteriyor. Bunların çok önceden planlandığını gösteriyor
Alt 21.03.2008, 11:33   #64
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
recosan58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Çok güzel bir konuya değinmişsiniz tebrik ederim, ama birde akp yi eleştireyim
derken insanların bazı değerlerine pervasızca saldıranlar var bunu atlamayalım derim.Ayrıca bir partiyi veya görüşü benimsemeyebilirsiniz bu hiç kimseye o görüşe hakarete varan eleştiri hakkı tanımaz bazı kişilere makamından dolayı saygı gerekir yukarda bir arkadaş ülkenin cumhurbaşkanına ve başbakanına hakarete varan eleştiriler yazmış sizde onu tebrik etmişsiniz bir kişiyi hedef gösterirken diğerini atlamışsınız sizin gibi duyarlı birisine yakıştıramadım doğrusu.
Ya kardeşim siz hiç basiretli iş yapamazmısınız herşeye nifak sokmaktan başka derdiniz yok ben o genç arkadaşa dün özel meşaj yazdım arkadaşım yazılarını biraz daha düşünerek tartarak yaz diye.Siz hemen neden taraflı bir şekilde dalıyorsunuz tamam arkadaşım o zaman bende cezai ehliyeti olmayan on onbeş çocuğa direktif vereyim sokayım siteye karşılıklı küfürleşsinler zaten derlerya sivas neden ilerlemiyo İşte iki kişi bir araya gelipte sohbet edemiyoruz sizin gibilerin yüzünden....Yine diyorum arkadaş bizler buraya siyaset yapmak için girmedik.Burası bir siyasi sitemi değil mi biri bize söylesin eğer siyasi bir siteyse bizim burda işimiz yok.Üye olurken benim okuduğum şartnamede buranın seviyeli siyasi olmayan bir site olduğu yazıyordu.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.03.2008, 12:04   #65
recosan58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Ya kardeşim siz hiç basiretli iş yapamazmısınız herşeye nifak sokmaktan başka derdiniz yok ben o genç arkadaşa dün özel meşaj yazdım arkadaşım yazılarını biraz daha düşünerek tartarak yaz diye.Siz hemen neden taraflı bir şekilde dalıyorsunuz tamam arkadaşım o zaman bende cezai ehliyeti olmayan on onbeş çocuğa direktif vereyim sokayım siteye karşılıklı küfürleşsinler zaten derlerya sivas neden ilerlemiyo İşte iki kişi bir araya gelipte sohbet edemiyoruz sizin gibilerin yüzünden....Yine diyorum arkadaş bizler buraya siyaset yapmak için girmedik.Burası bir siyasi sitemi değil mi biri bize söylesin eğer siyasi bir siteyse bizim burda işimiz yok.Üye olurken benim okuduğum şartnamede buranın seviyeli siyasi olmayan bir site olduğu yazıyordu.
BAK KARDEŞİM BEN BU SİTEDE HİÇ BİR İNANCA HİÇBİR GÖRÜŞE HİÇBİR YAŞAM TARZINA OY VERENLERE SAYGIMDAN DOLAYI HİÇBİR PARTİYE HAKARET İÇEREN BİR YORUM YAZMADIM AMA SEN BU FORUMDA HER GÜN İNSANLARIN İNANÇLARINA FARKLI GÖRÜŞLERE VE YAŞAM TARZLARINA SALDIRANLARI ALKIŞLAYIP BANA YÜKLENMENİN MANTIĞINI ANLAYAMADIM
EĞER SİZ TARAFSIZ İSENİZ BUNUN İZAHINI YAPINIZ LÜTFEN BU SİYASİ MEVZULARI TAŞIYANLARIDA BİR ARAŞTIRSAN İYİ OLUR KİMLER TAŞIYOR KİMLER ALKIŞ TUTUYOR O ŞAHISLARA BİR DAHA DÜŞÜN ACEBA BU SİTEYE KİMLER NİFAK SOKUYOR AYRICA
Alt 21.03.2008, 12:33   #66
recosan58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
AYRICA KENDİNLEDE ÇELİŞİYORSUN BİR ÜSTTEKİ SİYASİ YORUMA TEŞEKKÜR EDİYORSUN ARDINDAN SİYASİ YORUMLARI TAŞIYANALARI ELEŞTİRİYORSUN
SİZİN YAPTIĞINIZ BASİRETLİ BİR İŞMİDİR
Alt 21.03.2008, 13:13   #67
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
recosan58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
AYRICA KENDİNLEDE ÇELİŞİYORSUN BİR ÜSTTEKİ SİYASİ YORUMA TEŞEKKÜR EDİYORSUN ARDINDAN SİYASİ YORUMLARI TAŞIYANALARI ELEŞTİRİYORSUN
SİZİN YAPTIĞINIZ BASİRETLİ BİR İŞMİDİR
Yukarıda sen beni eleştirmişsin ben sanada beni eleştirdiğin için teşekkür ettim bunda ne var bazan bu tepki yerinedegeçiyor...Tamam O zaman siteniz sizin olsun arkadaşım demek ki siz böyle seviyesiz forumları seviyorsunuz daha ne diyeyim.Ya ben sana şu böyle imiş öbürü şöyleymiş diye birşey demiyorum burası siyasi bir sitemi değil mi ben bunu soruyorum sen tekrar başa alıyorsun.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.03.2008, 14:15   #68
Kadir58
Yasaklı

Kadir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadir58 Şuan Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.05.2008 23:27

Tecrübe Puanı: 0 Kadir58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
fakıllı Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
(Halbuki 12 eylül öncesi ülkücüler olmasaydi, bugun ne Camilerde Ezan okunurdu, nede evlerde KUR'AN.)Bu cümle maksatını aşan bir cümledir.Bunu yazan kişi ne yazdığını bilmiyor.Evvela yaşınız kaç ?O dönemde yaşadınızmı?
Kardeşi kardeşe kırdırdılar ozamanki ülükücülerle solcular buna alet oldular.Solcuların karşısına ülkücüler çıkmasaydı solcular zaten bi hiç olacaklardı.BU devletin polisi askeri armutmu topluyordu?Adam öldürerek bir yere varılmaz.12 eylülün ve öncesinin savunulacak hiç bir tarafı yok.
Yok kuran okunmazmış yok ezan okunmazmış hikaye bunlar.Ülkücülerden kaç tane kuran okuyan namaz kılan vardıki?O zamanlar Bende ülkücüydüm.Kendileri namaz kılmaz namaz kılmayanı döverler,oruç tutmazlar oruç tutmayanı döverlerdi.Dergi almayanı döverlerdi.Bumu ülkücülük?Sizin kendi lideriniz bahçelinin cuma namazı bile kılmadığı ortaya çıktı.Ondan sonrada kalkıp dini savunacaksın ve bir takım kişilere iftira atacaksın.Yok öyle Üç köfte yimbeşe.
Önce iğneyi kendine batır sonra çuvaldızı başkasına batır.
Asil senin yorumun maksadini asiyor. Yasim 19, o günleri yasamadim, ama babam yasada, daha baska tanidiklarim yasadi. Kitaplara gecmis bir olay. Simdi biz, Osmanli Dönemini ozaman hic konusmayalim. ¨Yasamiyorduk.

Kars kalesine kominist bayragi asanlara karsi mücadele verdi ülkücüler, baskalari gibi nutuk atipda evinde saklamadilar.

O dönem kominzim tehlikesi olmadigini diyorsun. Zaten bir laf vardi: Seytanin en iyi dostlari, onun varligini inkar edenlerdir.

Ülkücülerin o dönem sergiledikleri vatanseverlik mücadelesini "bazi cevreler" kötülemek istiyor, ve en cok kullandiklari cümle ise "hükümet, devlet kuvvetleri varken, onun görevlerini baskalari yüklenemez" diyor. Sanki ülkücüler hükümet kuvvetlerinin görevlerini yapmaya cok hevesli. Ülkücüleri bu cümle ile kötülemek isteyenler, acaba evlerine hirsiz girince, polis gelene kadar tuvalete mi saklancak?

Ülkücülerin sergiledikleri mücadele, ortaya koyduklari tepki MESRU MÜDAFA hakkidir.

Bizim liderimiz Bahceli degil. Asla da olamaz.

Sen eski bir ulkucu gibi degil, eski tufek kizil koministler gibi konusuyorsun.
Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.03.2008, 14:20   #69
Kadir58
Yasaklı

Kadir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadir58 Şuan Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.05.2008 23:27

Tecrübe Puanı: 0 Kadir58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

****************************** **

Konu Forum Editör tarafından (22.03.2008 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: KİŞİSEL HAKLARA SAYGILI OLUN !
Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.03.2008, 14:39   #70
fakıllı
Yiğido

fakıllı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fakıllı Şuan fakıllı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.09.2012 15:10

Tecrübe Puanı: 681 fakıllı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[quote=Kadir58;246869]****************************** *************
*********************QUOT

Yaşının küçük olduğunu bilsem sana cevap bile yazmazdım.
Benim yaşım 47 ben o günleri bire bir yaşadım kimseden duymadım.Bu gözler neler gördü.Bu kulaklar neler duydu.Haşa ve haşa ALLAH!a küfreden kaçtane ülkücü tanıdığım vardı.Ama ben çok şükür doğruyu gördüm ve ayrıldım.
Yazılarında insanlara hakaret ediyorsun yapma bunu.Daha çok gençsin sonradan anlayacaksın.
ona buna mert değilsin amerikancısın gibi sözler söylemek hakarettir.Biride kaldırır sana daha kötü şeyler söyleyebilir.agresif bi durumun var buda senin ülkücü olduğunu gösteriyor.

Konu Forum Editör tarafından (22.03.2008 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir..
fakıllı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil