Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 01.04.2008, 12:24   #19
Bawo
Yasaklı
NO AVATAR

Bawo Şuan Bawo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.08.2008 10:12

Tecrübe Puanı: 0 Bawo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: “ŞERİATSIZ DİN” YA DA “ALLAHSIZ İSLAM”

YAWWW bi terslik var bu iştee ve anlayamadım ben. Şimdi şeriatla yönetilen ülkelerde bu vahşet var bunu kimse inkar edemez bunda hemfikirmiyiz. Ve bu vahşeti yapanlarda insanlar ve bu insanlarda şeriatın kurallarını uyguluyoruz diyorlar.Eğer kuran da böyle uygulamalar yoksa o zman islam ülkelerindeki tüm insanlar yani müslümanlar ALLAH a ve KURAN a karşı geliyorlar,yani bu da şunu gösteriyor ALLAH a karşı gelenler Ve KURAN a inanmayanlarda islam ülkelerindeki müslümanlar.Müslümanların burada kuran ın emirlşerine karşı geliyorlar demek oluyor sanırım. Yani biz hep deriz yaa İNCİL değişmiştir. Kuran ın da değiştiği yada değişebileceğinin örnekleri değilmi bunlar. yani insanlar kuranın emirlerini yerine getirmeyip tersini yapıyorlar ki bu da kuranı inkardır.Yada tüm islam ülkelerind kuranı farklı yorumlayıp kurallar koyarak ( yok kuranda böyle deniyor diyerek ) kendi uygulamalarını yapıyorlar kii bu da KURAN ın değişmiş olması veya değiştiriliyor olması değilmi. biri beni aydınlatsın.
Bawo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil