Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.04.2008, 13:43   #5
fertelliyim
Usta Yiğido

fertelliyim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fertelliyim Şuan fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.10.2011 17:21

Tecrübe Puanı: 801 fertelliyim BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: forumlara bundan sonra katılmayı düşünmüyorum!!!

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Fertelli kardeşim neyin Zamanı nı bekliyorsunuz veye zamanı gelince ne olacak bu beklenen zamanda ne olacak.?Bizide aydınlatırsanız sevinirim.Yeşil devrimin zamanını mı bekliyorsunuz yoksa hilafeti yeniden mi kuracaksınız veya şöyle düşünüyorum şeriat yasaları gelecek bizi iş makinalarında sallandıracaksınız kadınlarıda çokurlarda taşlayarak imha edeceksiniz.Beklediğin zaman her halde bunlar değildir.Hemşerim bu memleket boş değil akıllı olun konuşmalarınıza dikkat edin.Sizden ala sinek göremiyorum bu sitede siz hemde"""""""Sineğisiniz konuşmalarınıza biraz sansür koyun.Siteyi siyasi arenaya çeviren sizsiniz ağlayan yine siz ne bu ya.Biz buraya Sivas ın Sivaslının iyi veya kötü muhabbetini yapmaya giriyoruz siz particilik yapıyorsunuz birde Sitedeki insanlara sinek diyorsun yazıklar olsun sana seni kınıyorum.
Bakıyorum yarası olanlar çabuk gocunmaya başlamış geç kalmamış. Bana resmen hakaret ediyorsun. Bur da Bok sineği siz olmalısınız üstelik bu milletin başına gelebilecek en büyük çıbansınız.
Çocukları ve kadınları taşlamak sizlere mahsustur bizler kadınların ve çocukların her hakkını korur Kadınları sizler gibi sapıklıklardan korumaya çalışıyoruz.

Sizler kadınları öyle bir hale getirdinizki kadın elinde olsa sokaklarda iç çamaşırıyla dolaşacak bu halleri sizlerinde hoşuna gidiyor bizler ise kadınların sizler gibi sapıkların bu kadınlara zarar vermesini engellemek kadını hür bırakmak ama bu hürlüğü içinde zarar görmemesi

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil