|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Hertelden Her Telden Muhabbet Burada |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#2 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4581
![]() |
Alıntı:
Yerli Malı Haftası, 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan hafta. II. Dünya Savaşı sonrası oluşan ekonomik darboğazın ardından yabancı ülkelere para akışının önünün kesilmesi ve toplumsal tutum bilincinin oluşması amaçlanmıştır. Bu amaçla zamanın başbakanı İsmet İnönü 12 Aralık 1929'da yaptığı konuşmayla yerli malı kullanmanın ve tutumlu olmanın öneminden bahsetti. 1946 yılından itibaren Yerli Malı Haftası olarak kutlanmaktadır. 1983 yılında adı Tutum, yatırım ve Türk malları haftası olarak değiştirilmiştir. Hedefi, yerli mallarının tüketiminin artmasıdır. Bu hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın önemi anlatılır.
|
|
|
|
#3 |
|
Yasaklı
adislibekir Şuan
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
Sevgili kardeşim Arif bey Adı Türk Olan neyimiz kaldıki Söylermisin bana neyin hesabı yapılıyor işte bizim birseneden beri anlatmak istediğimizi Fertelli bir yazı konusuyla özetledi.Aynen hayırsız evladın baba malını eline geçirdiği zaman yapılan hoyratlıklar yapıldı Cumhuriyetin kurulduğu tarihten bu güne kadar Türkiye Cumhuriyetinin bütün edinimleri yabancılara satıldı.Biz bunları biliyoruz bunları konuşuyor,bunların mücadelesini yapıyorduk.84 yılda yabancıya satılan arazinin 3 katını bu hükümet 5 sene de sattı herşeyimiz el değiştirdi şimdi isimler yabancıyımış...ne büyük olay biz söyleyince sitede nekadar dinibütün mümin kardeşim varsa saldırıyorlar bu gün ne oldu onu anlayamıyorum.Bu konuyu sen ben açsaydık bakacaktın yaygaraya.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|