Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt?
siz belediye olarak davet ettinizde sizin yaptığınız pıroğrama uymayarak gelmedik mi.sizin bir pilanınız pırojeniz vardıda bizi bilgilendirdinizde katılmadık mı.ben belediyede 9 ay çalıştım ben, 4 nüfusum 2004 kadar adısta kaldı 12 ay 2002 seçiminde bile ben adısta oy kullandım.ben adısta aldığım parayı dışarıda harcamadım kabalağın naciyle rahmetli poruda yatırdım.sattığım evinen tarlanında yirmibeş kuruşunu dışarıda harcamadım onlarıda adısta bıraktım.benim adısta aldığım 9 aylık para zaten 12 senede benim nüfusuma gelmiştir bunda o kadar gözün olduğunu bilsem seninle helalleşirdim.hadi selam
|
ya kardeşim bizim kimsenin parasında gözümüz yok sen bilmezmidin gümüşdere beldesinin nufusu şişirme sen cok iyi bilisin eminim tabi bıraktın paraları iyi bilirim yapma ya 12 o belde senin nufusuna gelen para kurtarmıştır ayıp ayıp sen şu an bile gümüşdere beldesinin ekmegini yiyiorsun ama belediyele meselen varmış onu anladık biraz daha kalsaydın seni belediye başkanı secerdik gümüşdereye yaptın hizmetleri ödemiş olurduk bekir abi