Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.07.2008, 04:07   #9
moon
Yeni Yiğido
NO AVATAR

moon Şuan moon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.02.2009 22:07

Tecrübe Puanı: 660 moon FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Sitemiz üyeleri Sivas ı yansıtıyo mu?

Alıntı:
ero Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Her yazıda bi çok site üyesinin hep din üzerinden konuşmaya başladıklarını görüyorum....hep alevilere bi hakaret ve istememezlik var.....neden bu hışım ve istememezlik.....özellikle bana özel mesaj yoluyla bi çok defa Aleviliğe ve şahsıma ağır küfürler edilmiştir.....ve Fetullah propagandası yapılmış.......Acaba şehrimiz gerçektede bu kadar basit ve küçük insanlar mı yetiştirdiii

sakın tahrik olarak algılanmasın ..bizi yeterince tahrik ettiniz.....

bi daha bana böyle ağır laflar edilirse kendimi tutamayacam artık....: mad:

site yönetimininde her konuda bunlara açık destek verdiği gözleniyo bu da çok ayıpsanacak bi durumdur......

NOT: bu konunun silinmesi yönetimin acizliğini gösterecektir

Burda herkes istediği yorumu yapabilir ancak hakarete varmadığı sürece.Sen ve senin gibiler önce adam olmasını öğrenecek ve gelip burda adam gibi yorum yapacak milleti tahrik etmeyecek.Senin bir kere "fetulah propogandası" sözün bile başlı başına bir tahrik.Daha sonra da gelmiş yok alevilere şöyle yapılıyor yok böyle yapılıyor.Kimsenin alevilere birşey yaptığı yok olmaz da.Onlarla bir alıp veremediğimiz zaten yok.Bizim sorunumuz sizin gibi provakatörlerle.Ulan sen kendini tutsan nolur tutmasan nolur.Bir de çıkmış site yönetimi bu konuyu silerse kendi acizliğini gösterir demiş.Olur efendim yazacan her türlü haltı birşey olunca da site yönetimi hatalı olacak.Unutmayın ki bizler burda her zaman olacaz.Sizler adam gibi yorum yapmadığınız takdirde sizlere de her zaman bir cevabımız olacak ve bu da sizin anladığınız dilden olacak hiç şüpheniz olmasın tamam mı canımmm.Bu arada siteyi beğenmeyen olursa da defolur gider zorla tutan yok kimseyi...
moon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil