|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#13 | |
|
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Alıntıdır... Şeriat din kuralları demek, yani İslam dinin kuralları... Şu anda bazı ülkelerde yaşatılan, yada yaşatılmaya çalışan şeriat değil, eskiden yaşanmış olan şeriatı seviyorum... İnsanların kendi çıkarları doğrultusunda değiştirdikleri şeriatı değil... Şeriat aslında şiddet cahillik (senin gibi) diyerek olmadığı bir kisveye büründürmeye çalışanlara şaşıyorum... Osmanlıda yaşanmış günümüze en yakın ve dikkate alınması gereken örnektir. Fatih Sultan Mehmet'İn İstanbul'un fethinde yapmış oldu toplar hiçbir birikimin sonucu olamaz herhalde değil mi kardeşim, sadece tesadüfler(!) topluluğunun birleşmesi sonucu birleşen demir yığınıdır... Yabancı bir bilim adamının yakılan İskenderi'ye kütüphanesinden alınan birkaç parşömen kağıdıyla atomu parçaladık ifadeside müslümanlara ait olan o kütüphanenin içerisinde barındırdığı bilgilerin sadece magazinsel birkaç kitaptan oluştuğunu gösteriyor(!)...
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|