|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ero Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 02:57
Tecrübe Puanı: 697
![]() ![]() ![]() |
'Yeni Türkiye...'
DOĞRUSUNU isterseniz tam da yanıt bulamıyordum ve açıkçası çoktandır kendi kendime sorup duruyordum: "Bu ne?.." Başta kırmızı saten türban, altta dar etek... Saçın ucunu gözükmüyor ama kalça hatları öyle iyi gözüküyor ki, zaten insan kafaya bakmaya vakit bulamıyor. Öyle gidiyordu. Ve ben sormuştum: "Bu nedir?.." Onun erkek olanını bizim plajda görmüştüm; haşemalı... Dizin altına kadar uzanan beyaz haşema denizden çıktığında ve suyu yiyip vücuda yapıştığında manzara inanılmazdı ve ben yine kendi kendime soruyordum: "Bu nedir?.." Sonunda dünkü Hürriyet'in manşeti aradığım yanıtı verdi: "Yeni Türkiye..." * "Yeni Türkiye" böyle a dostlar... Baba; imam hatip mezunu, emlak işleri yapıyor, çok zengin, ipek gömleği ve ipek kravatı İtalyan... Anne; pembe farlar ile tepeden tırnağa daracık beyaz tesettür tuvaleti giymiş, abla narçiçeği gümüş işlemeli sıkmabaşın altında narçiçeği tuvaletle... Düğüne helikopterle iniyorlar. Altınlar, pırlantalar, dolarlar uçuşuyor... Daha çok imara açılmamış yerleri alıp imar geçtikten sonra satarak geçinip giden baba "Hamdolsun" diyor: "Hamdolsun, Cenab-ı Hakk'ın izniyle yaptık, Allah herkesten razı olsun..." Baba ayrıca, evlenirken oğlunu F-16'ya bindireceğini, kendisinin de milletvekili olacağını (ya da tersi, ne bilelim biz) söylüyor... * İşte size: "Yeni Türkiye..." AKP ile birlikte değişen Türkiye'nin yeni yüzüdür bu; türban ile pembe farların, tesettür ile sallanan kalçaların, haşema ile plajın, din ile ticaretin, ibadet ile arsa işlerinin, iman ile siyasetin birbirine karıştığı... Dinci iktidarın kendi sınıfını belirginleştirdiği... Giderek daha çok Arabistan'a benzeyen Yeni Türkiye... Ben ise türbanlı kızın sallanan görkemli kalçasına ve plajdaki haşemalının belirginleşen edevatına bakarken soruyordum: "Bu nedir?.." Yanıt geldi: "Yeni Türkiye..." ağzına diline sağlık..aynen katılıyorum...TAKDİREDİYORUM BU KONUYU DİLLENDİRDİĞİ İÇİN......
|
|
|
#12 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Tecrübe Puanı: 1051
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
ÇOK DOĞRU.. SÖZDE KAPALI AMA ÖZDE DEDİĞİ GİBİ DARACIK ELBİSE GİYENLER VAR AMA BUNU AKP LE BAĞDAŞTIRMAK SADECE VE SADECE HÜKÜMETE SUÇ ATMAKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİLDİR. YOKSA KAPALI OLANLARA DAR GİYME KANUNU GETİRDİLERDE BENMİ DUYMADIM.. YA ALLAH AŞKINA GERÇEKLERİ YAZIYOSUN BARİ BİRİLERİ ÇAMUR ATMA.. HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR UNUTMA....
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Yiğido
![]() CENGİZ58 Şuan
Son Aktivite: 15.10.2008 10:29
Tecrübe Puanı: 0
CANA KIYMAM FELSEFESİ OLANLAR
ELİNE BELİNE DİLİNE SAHİP OL DİYE MİLLETE SESLENENLER BİR BAKMIŞSIN ANKARA DA CANLI BOMBA OLUP KENDİNİ PATLATMIŞ İNCİNSEN DE İNCİNME DİYENLER BU NEDİR ???? VATANA MİLLETE HIYANET EDENLER MARKSİST LENİNİST DEVRİMCİ TERÖR ÖRGÜTÜ KURUP ASKERE POLİSE VE MASUM İNSANLARA SIKANLAR VE TERÖRİST BAŞLARINI MALUM İBADETHANEMİZ DEDİKLERİ YERLERDEN KALDIRANLAR BU NEDİR????? |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ero Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 02:57
Tecrübe Puanı: 697
![]() ![]() ![]() |
senin söylediklerini kulağın duyuyor aklın alıyo mu....sn nsl bize terörist muamelesi yaparsn...akla mantığa sığmaz şeyler yazmayın yaa...AZIMI BOZDURCAK YAA...bak zor tutuyorum kendimi.....sizin dinci terör örgütleriniz nedir peki....hizbullah-ibda -c bunları unuttunuzmu....insanları kaçırıp katledenleri....bi karşılaştırma yapalım hangilerimiz daha çok örgütten yana......Cemaat adı altında para toplayıp silah-bomba almalar.....FATİH-teki cemaatin bütçesi bazıo ülkelerin bütçesinden daha büyük...bunu açıkla o zmn.....
|
|
|
#15 |
|
Yeni Yiğido
![]() CENGİZ58 Şuan
Son Aktivite: 15.10.2008 10:29
Tecrübe Puanı: 0
NE YANİ TERÖRİSTLERİN CENAZELERİ KALDIRILMIYOR MU. BÜTÜN TÜRKİYE SYRETTİ KALDIRILDIĞINI. VE HİÇ KİMSEDEN DE SES ÇIKMADI, RAHATSIZ OLMADI, KINAMADI. BEN TERÖRİST MUAMELESİ YAPMIYORUM GERÇEKLERİ SÖYLÜYORUM. TV LERDE HEPİMİZ SEYRETTİK.
MALUM YARATIK CANLI BOMBA OLUP KENDİNİ ANKARA DA PATLATMADI MI. YALAN MI SÖYLÜYORUM. KENDİNİ PATLATIP ONCA MASUM İNSANI ÖLDÜRMEDİ Mİ. ERO CÜRMÜN KADAR YER YAKARSIN. HER TÜRLÜ İFTİRAYI, BULANDIRMAYI YAPIYORSUN, İDEOLOJİK KONULARI CIMBIZLA ÇEKİP FORUMLARA ATIP ORTALIĞI MAYINLIYORSUN. YETER ARTIK. HİZBULLAHIN ERGENEKONUN MAŞASI OLDUĞUNU BİLMEYEN KALMADI. CEMAAT ADI ALTINDA PARALAR TOPLANIP SİLAH ALINDIĞI TAMAMEN İFTİRA VE SAFSATADIR. LÜTFEN BELGELERLE KONUŞALIM. CEMAATLER ANCAK CAMİLERİN İHTİYAÇLARINI GİDERMEK İÇİN PARA TOPLUYORLAR. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 780
![]() ![]() |
Hürriyet gazetesi salı günleri spor eki veriyor.
Spor ekinin Avrupa sayfasında bir harita kullanılmıştı. Harita Avrupa ülkelerini bayrakları ile gösteriyordu. Türkiye bölümü nasıldı dersiniz? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Tıpkı Türkiye'yi bölünmüş gösteren o meşhur haritalar gibi... Türkiye'nin güneydoğusu uçurulmuş, ortaya bakın nasıl bir Türkiye çıkmış... Bir ulkeyi bölmek ve yok etmek icin dış güçlerin yaptıgı propagandaları anladıkta bu da neyin nesi oluyor ! Boyle bi haber neden tv ve basında konu edilmedi .... Noluyoruz ... !!! VAY VAY VAAAYYY... NEDİR BU ? YENİ TÜRKİYE Mİ ? YENİ TÜRKİYE HARİTASI MI ? Hürrüyetin Avrupada yayınlanan bir sayısının spor ekindeki bu görüntüler acaba sizlerde ne gibi bir his uyandırıyor ? Uyandırma sından ziyade utandırma sı gerekiyor ama; Nerde o Coşku, Nerde o Coşkun Nerde o Coşkunun tellalları Nerde Hürriyetin Coşkun tellalları...!!!...??? BU NEDİR ULAAAANNNNN...!!!
|
|
|
#17 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Tecrübe Puanı: 1051
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
#18 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 780
![]() ![]() |
KİM NE ŞEKİL CEVAP VERİR BİLEMEM AMA;
BU HÜRRİYETİN TETİKÇİ KALEMŞÖRLERİ ARSIZDIR. USANMAZLAR, UYANMAZLAR, UTANMAZLAR...!!!
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|