Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivaslarýn En Büyük Buluþma Merkezi - Yiðidolar > Serbest Alan > Anketler
SÝTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatýra defteri           »          Sitemizin Ozanlarý           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluðu'na Ait Hikayeler           »          Þehzade Osman           »          Antilop Ýle Akrebin Dostluðu           »          Karagöz Ýle Hacivat Konuþmalarý 2           »          SEVDÝM ÝÞTE....           »          NEFRET ETTÝM ÝÞTE!!!!!           »          AFORÝZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKÝNLER/SEÇÝLMÝÞLER DÜNYASI           »          Hatalarýmýzdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Deðil Miyim)           »          Ýnancýmýzý Kullananlarýn Artýk Tuzaðýna Düþmeyelim.           »          ULAÞ-Yapalý

Seçenekler Arama Stil
Alt 29.08.2008, 19:04   #11
haticeözlü
Tecrübeli Yiðido

haticeözlü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

haticeözlü Þuan haticeözlü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.06.2011 07:59

Tecrübe Puanı: 682 haticeözlü FAZLA SÖZE GEREK YOKhaticeözlü FAZLA SÖZE GEREK YOK
Daumen hoch --->: -->TEST(BEDEN YAÞINIZI ÖÐRENÝN)

banada kütük yaþýmla test sonucu çýkan yaþýmýn ayný olduðunu yazdý.ben 36 yaþýndayým.gerçekten yoðun ve tempolu bir yaþantým var.ama ben kendimi 36 dan çok daha genç hissediyorum.paylaþým için teþekkürler.
haticeözlü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil