|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#14 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Müsadenizle birşey anlatcam. Bu olay "80 öncesi yaşanmış gerçek bir olay hemde Fikirtepe'de ve tanıyorumda bu zatı. Bizim vatandaş hamama gidiyor, neyse bitiyor işi saat yarım veya bire doğru çıkıyor hamamdan evine gitmek istiyor. Neyse yüz ikiyüz metre ileride bakıyor duvarlara yazı yazanlar var ve iki üç kişi bunun yolunu kesip çağırıyorlar yanlarına. Yazı yazanlar şöyle soruyor: Söyle bakalım sağcımısın, solcumusun? Düşünüyor sağcıyım dese ya solcularsa, solcuyum dese ya sağcılarsa...Neyse hemen aklına parlak bir fikir geliyor kendini birazda saflığa vurup. Diyorki: Abi "ne sağcıyım ne solcu, ortada bir futbolcuyum" ![]() ![]() Adamlar "bu manyakmı ne" deyip "ha si......titttrrr lan" deyip birde kıçına tekme vurup" çabuk defol budan " diyorlar, ve arkasında bakmadan evin yolunu tutuyor ![]() Şimdi senin sorduğun bu soruyu okuyunca nedense bu aklıma geldi. ![]() Ben 45 yaşındayım ve bu bayramları hem şeker hem ramazan olarak yaşadım, pek çok yerden mesajlar kartpostallar alırdık şeker yazanda olurdu ramazan yazanda olurdu, Şimdi o soruya maruz kalan kişi gibi bende diyorumki "hem ramazan hem şeker bayramı" Varmısın bayramda şeker toplayalım bol bol bakalım hangimizinki fazla![]() Sevgi ve saygılar.
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|