|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1076
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dost
Dost dediğin dost .............................. ....olur. Hayata tatlı nefes .............................. ... solur. Dostlarıyla hep bir .............................. ....olur. Bir başkadır dostun .............................. ... tadı. Yer isen, dost .............................. ....tokadı. O zaman, dostluk .............................. ....yandı Dost dediğin, dert, tasa .............................. ....alandır. Her zaman, yanında .............................. .....olandır. Ne yalan, ne de .............................. .....dolandır. Dostluk, damarda atan .............................. .....kandır. Dost söylerse, acı .............................. .....söyler. Dost demezse, düşman .............................. .... söyler. Doğruyu, gerçek dost .............................. .....söyler. Ne söylerse, güzel .............................. .....söyler. Bu zamanda, dost .............................. .....altın. Hakiki dost bulmak, .............................. ....yalan. Dostluğu, on paraya .............................. ... satmayan. Dost bulmak, çok zor .............................. ....hakikaten Dost aradım, hakiki dost .............................. ...bulamadım. Hakiki dosta,dostluğa .............................. ... rastlamadım. Kırdılar yüreğimi, yaraladılar .............................. ....kanayamadım. Gerçek dost tadına, .............................. ... varamadım. Dost dediğin, doğru dürüst .............................. ... olur. İnsan dostlukta insa hayat .............................. .. bulur. Dar zamanda, o dost seni .............................. ... bulur. Dostun, felaketlerden heran .............................. ... korur. Dost dediğin, garip naçar .............................. ...olur. Nereye gitsen, hep arar .............................. ...bulur. Yıkılıp gidersen birgün .............................. . eğer. Yıkılmaman için, her an set .............................. ..olur. Kerim Baydak
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |